Θρίλερ στην Αλβανία με ζευγάρι Ελλήνων που βρέθηκαν δολοφονημένοι στο σπίτι τους

 Θρίλερ στην Αλβανία με ζευγάρι Ελλήνων που βρέθηκαν δολοφονημένοι στο σπίτι τους

Συγκλονίζει η υπόθεση της διπλής δολοφονίας ενός ηλικιωμένου ζευγαριού Ελλήνων που βρέθηκαν δολοφονημένοι στην Αλβανία, στο χωριό Μπροντίστα στην περιφέρεια της Δρόπολης Αργυροκάστρου. Σύμφωνα με αλβανικά μέσα ενημέρωσης, γύρω στις 08:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης οι δύο ηλικιωμένοι, 88 και 84 ετών, βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους.

Από την προκαταρκτική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στις δύο σορούς, διαπιστώθηκε πως είχαν σημάδια βίας στο σώμα τους, χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν προηγήθηκε πάλη με κάποιο εγκληματικό στοιχείο.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι στον προκαταρκτικό έλεγχο του σημείου δεν βρήκαν σπασμένες πόρτες και παράθυρα, με τις έρευνες να κλίνουν προς κάποιο συγγενικό τους πρόσωπο.

Αμέσως μετά τις σχετικές ανακοινώσεις των Αρχών στην Αλβανία, οι αστυνομικές υπηρεσίες μετέβησαν στο σημείο και μαζί με ειδική ανακριτική ομάδα, υπό τις οδηγίες της Εισαγγελίας, συνεχίζουν τις έρευνες για τη διαλεύκανση του άγριου εγκλήματος.

Τι λέει συγγενής των θυμάτων

«Ήταν ένα φιλήσυχο ζευγάρι, δεν είχαν πειράξει κανέναν και δεν είχαν να χωρίσουν και τίποτα μεταξύ τους σε αυτή την ηλικία. Λέγεται ότι μάλλον ο ξάδελφος μου σκότωσε τη γυναίκα του και αυτοκτόνησε, όμως δεν το πιστεύω. Γίνεται μεγάλη έρευνα από την αστυνομία, όμως εγώ δεν πιστεύω αυτή την εκδοχή», τονίζει o ξάδελφος του 84χρονου θύματος, που μίλησε στο newsit.gr.

«Η εξώπορτα του σπιτιού ήταν κλειστή, υπήρχαν κηλίδες αίματος στο σπίτι, αυτός ήταν χτυπημένος και πεσμένος στο μπαλκόνι και η 88χρονη βρέθηκε μέσα στο δωμάτιο. Πήγε μια γειτόνισσα να τους βρει, δεν άνοιγαν και κάλεσε τον πρόεδρο του χωριού», υπογραμμίζει.

«Τα χτυπήματα που τους έφεραν το θάνατο πρέπει να έγιναν από κάποιο ξύλινο αντικείμενο, μάλλον ρόπαλο. Όλοι λένε διάφορα, αλλά εγώ πιστεύω ότι τους σκότωσε κάποιος που θα πήγε να τους κλέψει», επισημαίνει.

Όπως σημειώνει, οι δύο ηλικιωμένοι «ήταν καλά μεταξύ τους, δεν μάλωναν ποτέ. Δεν είχαν καταφέρει να αποκτήσουν παιδιά, είχαν υιοθετήσει μια ανιψιά της 88χρονης και την μεγάλωσαν αυτοί σαν δικό τους παιδί. Ζούσαν μόνοι τους και ήταν μια χαρά μεταξύ τους».

«Θα συνεχίσει την έρευνα της η αστυνομία και θα βρεθεί η αλήθεια», καταλήγει ο ξάδελφος του θύματος.

Σχετικά Άρθρα