GREEK MAFIA: Στον ανακριτή οι 5 συλληφθέντες για τις βόμβες σε πρατήριο και κάβα

 GREEK MAFIA: Στον ανακριτή οι 5 συλληφθέντες για τις βόμβες σε πρατήριο και κάβα

Στον ανακριτή οδηγούνται οι 5 συλληφθέντες για τις εκρήξεις σε πρατήριο καυσίμων στον Πειραιά και σε Κάβα στην Καλλιθέα που είχαν σημειωθεί τον Μάρτιο με 4 μέρες διαφορά.

Οι τοποθετήσεις των εμπρηστικών μηχανισμών που προκαλεσαν τεράστιες καταστροφές και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα έχουν «σφραγίδα» GREEK MAFIA και μάλιστα έχουν τις υπογραφές 2 “σκληρών” ομάδων της νύχτας οι οποίοι μετά την εκτέλεση του Βαγγέλη Ζαμπούνη τον Ιανουάριο, έχουν ανοίξει έναν πόλεμο μεταξύ τους για το ποιος θα κυριαρχήσει στη νύχτα.

Όλα ξεκίνησαν μετά το ραντεβού των δύο μελών της Greek Mafia πριν 3 μήνες. Ο ένας εκ των δύο πήρε την άδεια του από τη φυλακή όπως προβλέπεται και έχοντας μαζί την ασφάλεια του, συναντήθηκε με τον δεύτερο σε επιχείρηση στη Συγγρού με σκοπό να συζητήσουν πως θα μοιραστεί η…. περιουσία Ζαμπούνη.

Και οι δύο ήταν στενοί φίλοι του θύματος και εμφανίστηκαν στο ραντεβού αποφασισμένοι να διεκδικήσουν οσα περισσότερα μπορούσαν ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας εκ των δύο έφυγε με άδεια χέρια. Η συνάντηση δεν πήγε καθόλου καλά και από τότε ο ένας «προειδοποιεί» τον άλλον με…. ισχυρότατους εμπρηστικούς μηχανισμούς αδιαφορώντας για ανθρώπινες ζωές.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι μηχανισμοί τοποθετήθηκαν από 5 συνολικά άτομα οι τέσσερις είναι υπήκοοι Αλβανίας και ο πέμπτος υπήκοος Ρουμανίας. Οι 2 εξ αυτών εργάζονται ως «πόρτα» σε γνωστά νυχτερινά κέντρα στην Αθήνα και είναι… Γνώριμοι των αστυνομικών του Εκβιαστών. Κατά τη κινηματογραφική τους σύλληψη ο ένας επιχείρησε να διαφύγει ενώ άλλος είχε στην κατοχή του το όπλο που βλέπετε στη φωτογραφία που κατάφερε να εξασφαλίσει το newsbomb. gr

Σχετικά Άρθρα