Βίντεο ντοκουμέντο από τις βομβιστικές επιθέσεις σε κάβα και βενζινάδικο-Όλα δείχνουν ξεκαθάρισμα της Greek Mafia

 Βίντεο ντοκουμέντο από τις βομβιστικές επιθέσεις σε κάβα και βενζινάδικο-Όλα δείχνουν ξεκαθάρισμα της Greek Mafia

Βίντεο από τη δράση του βομβιστή που ανατίναξε την κάβα στην Καλλιθέα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας καταστημάτων που λειτουργούσαν στην περιοχή. Ο βομβιστής έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κράνος τοποθετεί τη βόμβα και τρέχει να εξαφανιστεί.

Η έκρηξη στην κάβα, είναι απάντηση της δεύτερης ομάδας στη βόμβα στο βενζινάδικο και οι τέσσερις συλληφθέντες που έπεσαν στα νύχια της Δίωξης Εκβιαστών, είναι μέλη των επιχειρησιακών βραχίονων των δυο συμμοριών.

Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πρόκειται για ακόμα ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών της Greek Mafia και όπως προέκυψε πίσω απο τις βομβιστικές ενέργειες, κρύβεται προσπάθεια των εν λόγω συμμοριών να κυριαρχήσουν σε βενζινάδικα της Αττικής.

Βίντεο από την έκρηξη στην κάβα:

Μάλιστα, ο ένας από τους συλληφθέντες είναι γνωστός στην Ασφάλεια με παρελθόν, κυκλοφορούσε με τρία διαφορετικά προσωνύμια και αναλάμβανε κατά παραγγελία επιθέσεις.

Ο δεύτερος από τους τέσσερις, υπάγεται στο διευθυντήριο συμμορίας της νύχτας με αρχηγό παλαιό γνώριμο των αρχών.

Τα δύο βίντεο, σε συνδυασμό με πληροφορίες από τα υπόγεια κανάλια της «νύχτας» ήταν αυτά που οδήγησαν στη σύλληψη των συγκεκριμένων ατόμων.

Το βίντεο από την έκρηξη στο βενζινάδικο:

Το συγκλονιστικό είναι ότι στην περίπτωση του βενζινάδικου την ώρα της έκρηξης υπήρχε πελάτης που έβαζε καύσιμα στο αυτοκίνητο και έτρεξε να κρυφτεί.

Ενώ στην έκρηξη της κάβας διαφαίνεται μια μηχανή να πλησιάζει το σημείο, να κατεβαίνει ο συνεπιβάτης, να τοποθετεί τα μασούρια με τη δυναμίτιδα, να βάζει φωτιά στο φιτίλι και να εξαφανίζεται.

Σχετικά Άρθρα