Ξέφραγο αμπέλι η Ακρόπολη: Σάλος με άτομα με χλαμύδες που θύμιζαν κιτς – σόου της χούντας

 Ξέφραγο αμπέλι η Ακρόπολη: Σάλος με άτομα με χλαμύδες που θύμιζαν κιτς – σόου της χούντας

Άτομα ντυμένα με χλαμύδες υποδέχονταν τουρίστες στον Παρθενώνα. Το κιτς σκηνικό με τις χλαμύδες, που θύμισε σε κάποιους τα αλήστου μνήμης σόου επί χούντας, κατέδειξε ότι έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι ο καλύτερα φυλασσόμενος αρχαιολογικός χώρος της χώρας καθώς το υπουργείο Πολιτισμού, σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι «εμφιλοχώρησαν ορισμένοι με αρχαιοελληνικές ενδυμασίες, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από φυλακτικό προσωπικό της υπηρεσίες».

Πληροφορίες από το υπουργείο Πολιτισμού αναφέρουν ότι «καθώς τον χώρο επισκέφθηκαν -με εισιτήριο- πολυμελείς ομάδες επισκεπτών, μεταξύ αυτών εμφιλοχώρησαν ορισμένοι με αρχαιοελληνικές ενδυμασίες, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από φυλακτικό προσωπικό της υπηρεσίας».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να αποδοθούν ευθύνες. Παράλληλα πηγές από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Πολιτισμού «Δεν ήταν σε καμιά περίπτωση τμήμα της VIP ξενάγησης, δεδομένου ότι η έναρξη της εν λόγω δράσης προγραμματίζεται από τον ΟΔΑΠ μετά τις 10 Μαΐου».

Το ερώτημα για το Υπ. Πολιτισμού είναι πώς στον καλύτερα φυλασσόμενο αρχαιολογικό χώρο της Ελλάδας, στην Ακρόπολη, έκαναν κακόγουστο σόου με χλαμύδες άτομα προς το παρόν άγνωστα και για άγνωστους λόγους.

Σχετικά Άρθρα