Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ

 Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρώην υπουργός, πολιτικός αναλυτής και επικοινωνιολόγος, Άρης Σπηλιωτόπουλος, αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με «φόντο» τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, σύμφωνα με πληροφορίες. Μάλιστα, προσφέρει ήδη τις γνώσεις και τις συμβουλές του στο «στρατόπεδο» της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το όνομα του Άρη Σπηλιωτόπουλου είχε ακουστεί και για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, όμως, επιλέχθηκε προς το παρόν για ένα πιο σκιώδες πόστο.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, ήταν ο επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Αθηναίων, ενώ, το 2019 «διέβη» τον πολιτικό Ρουβίκωνα, όταν είχε στηρίξει ανοιχτά τον τότε Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.
Το επικοινωνιακό επιτελείο της Κουμουνδούρου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα συνδράμει στον δρόμο για τη μάχη των ευρωεκλογών ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ο πρώην «γαλάζιος» υπουργός εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως επικοινωνιολόγος και μέσα από αυτό το κομμάτι της εργασίας του – με αντικείμενο κυρίως τα εκλογικά κοινά του κόμματος – θα στηρίξει την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αποτελεί προσωπική επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε επαφή εδώ και αρκετές εβδομάδες. Μέχρι σήμερα ήταν σύμβουλος του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου (γιου της Κατερίνας Παπακώστα).

Σχετικά Άρθρα