Μάτι: “Βρίσκομαι στο αστυνομικό τμήμα και αναλαμβάνω την ευθύνη” λέει ο άνδρας που πέταξε την καρέκλα στη δίκη

 Μάτι: “Βρίσκομαι στο αστυνομικό τμήμα και αναλαμβάνω την ευθύνη” λέει ο άνδρας που πέταξε την καρέκλα στη δίκη

Μέσω Facebook, ο άνδρας που πέταξε την καρέκλα στο άκουσμα των ποινών για την τραγωδία στο Μάτι, λέει πως αναλαμβάνει την ευθύνη, αναφέροντας πως βρίσκεται αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα.

«Πέταξα καρέκλα στον Ματθαιόπουλο και βρίσκομαι στο αστυνομικό τμήμα. Αναλαμβάνω την ευθύνη της πράξης μου και είμαι ο μόνος σε αυτήν την αίθουσα που αναλαμβάνει ευθύνη» γράφει χαρακτηριστικά στα social ο Άγγελος Κοντοθάνος.

Θυμίζουμε πως γονείς, συγγενείς και φίλοι των ανθρώπων που “έφυγαν” στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι βρέθηκαν στη δεινή θέση να ακούσουν από τη ελληνική Δικαιοσύνη (Τριμελές Πλημμελειοδικείο) ότι οι ποινές που επιβλήθηκαν στους έξι καταδικασθέντες μετατράπηκαν σε χρηματικές, κατά 10 ευρώ ημερησίως.

Η κατάσταση εντός της αίθουσας του δικαστηρίου ήταν «εκρηκτική», με τους συγγενείς των θυμάτων να ξεσπούν κατά της απόφασης. Εν ολίγοις οι καταδικασθέντες που έλαβαν την υψηλότερη ποινή φυλάκισης, θα χρειαστεί να καταβάλουν περίπου 40.000 ευρώ ως χρηματική ποινή.

Σε έξαλλη κατάσταση συγγενείς και φίλοι επιχείρησαν να επιτεθούν κατά του προεδρείου και των κατηγορούμενων, οι οποίοι χρειάστηκε να φυγαδεφθούν όταν άρχισαν να πετάνε καρέκλες εναντίον τους.

Σχετικά Άρθρα