“Καρφί” Γεωργιάδη στον Καλλιάνο: Αν και μου τηλεφώνησε δεν προβλεπόταν ΜΕΘ για τον πατέρα του

 “Καρφί” Γεωργιάδη στον Καλλιάνο: Αν και μου τηλεφώνησε δεν προβλεπόταν ΜΕΘ για τον πατέρα του

«Θερμά συληπητήρια, ένας άνθρωπος έφυγε, ένας πατέρας έφυγε. Έχει κατατεθεί μήνυση εναντίον του γιατρού για το φακελάκι, η καταγγελία έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης» τόνισε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για την υπόθεση του θανάτου του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο Γιάννης Καλλιάνος όσο και η μητέρα του αποκάλυψαν ότι ο θεράποντας γιατρός του πατέρα του βουλευτή της ΝΔ πήρε φάκελο με το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, με τον καθηγητή αγγειοχειρουργικής να το διαψεύδει. «Έχει διαταχθεί ΕΔΕ για τις καταγγελίες στο Αττικόν», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Εγώ ως υπουργός Υγείας δεν παρεμβαίνω στα κρεβάτια της ΜΕΘ»

Ο ίδιος δεν θέλησε να αναφερθεί περαιτέρω στις καταγγελίες του Γιάννη Καλλιάνου για το «Αττικόν» νοσοκομείο, υπογραμμίζοντας πως έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Ωστόσο, τοποθετήθηκε σχετικά με το τηλεφώνημα που του είχε κάνει ο Γιάννης Καλλιάνος, επισημαίνοντας ότι ο πατέρας του βουλευτή δεν πήρε ΜΕΘ, γιατί δεν προβλεπόταν.

«Παρότι μου τηλεφώνησε ο Γιάννης Καλλιάνος, δεν πήρε ΜΕΘ, καθώς δεν προβλεπόταν… Εγώ υπουργός Υγείας δεν παρεμβαίνω στα κρεβάτια της ΜΕΘ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είχα την ίδια εικόνα με τον Καλλιάνο για τον πατέρα του από τους γιατρούς ότι πηγαίνει καλά».

Έστειλε πάντως το μήνυμα ότι «την τιμή και την υπόληψη των γιατρών του ΕΣΥ, ο υπουργός Υγείας την υπερασπίζεται».

«Δεν μπορούμε να ακυρώσουμε όλη τη λειτουργία του Αττικόν νοσοκομείου», υποστήριξε και ανέφερε για τον πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου ότι «ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται».

Σχετικά Άρθρα