Κρήτη: Άντρας απειλούσε να αυτοπυρποληθεί στη ΔΕΗ επειδή του έκοψαν το ρεύμα

 Κρήτη: Άντρας απειλούσε να αυτοπυρποληθεί στη ΔΕΗ επειδή του έκοψαν το ρεύμα

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας (29/4) στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, με άντρα που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί μπροστά από τη ΔΕΗ, λόγω δυσβάσταχτου χρέους. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν όταν ο 63χρονος γέμισε ένα μπιτόνι με βενζίνη και πήγε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ που βρίσκονται στα Λακώνια του Αγίου Νικολάου και απειλούσε πως θα αυτοπυρποληθεί αν δεν του γίνει διακανονισμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ ο άντρας διαμαρτυρόταν επειδή η ΔΕΗ προχώρησε στην διακοπή της ηλεκτροδότησης του σπιτιού του, λόγω μεγάλης οφειλής, παρότι η σύζυγός του φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο άντρας έξω από τη ΔΕΗ με αστυνομικούς

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι προσπάθησε να μιλήσει με τον διευθυντή της ΔΕΗ στον Άγιο Νικόλαο, προκειμένου να ζητήσει διακανονισμό, ωστόσο, εκείνος δεν τον δέχθηκε. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην δημόσια τηλεόραση, παλεύει με ένα μεροκάματο να τα βγάλει πέρα και έχει άρρωστη γυναίκα που χρειάζεται οξυγόνο. Ανέφερε ακόμα ότι προσπαθεί να πουλήσει ένα ακίνητο, ώστε να καταφέρει να ξεπληρώσει την οφειλή του στη ΔΕΗ.

Αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον 63χρονο, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση.

Σχετικά Άρθρα