Ανθρωποκτονία Μαρούσι/Νέα στοιχεία: Το θύμα δεν ήταν μέσα στο κλαμπ- Άφαντος ο δράστης

 Ανθρωποκτονία Μαρούσι/Νέα στοιχεία: Το θύμα δεν ήταν μέσα στο κλαμπ- Άφαντος ο δράστης

Η ανθρωποκτονία έγινε έξω από πολύ γνωστό κλαμπ στο Μαρούσι, με θύμα έναν 23χρονο που έπεσε νεκρός μετά από μαχαίρωμα. Ένα 24ωρο έπειτα από την ανθρωποκτονία, ο δράστης της υπόθεσης διαφεύγει. Ήδη δύο βίντεο ντοκουμέντα από το φονικό έχουν βγει στη δημοσιότητα, με τα πλάνα να είναι συγκλονιστικά.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αφορμή της δολοφονίας του 23χρονου ήταν ένας καβγάς που ξέσπασε ανάμεσα σε δύο παρέες. Το θύμα δεν ήταν παρών όταν οι παρέες άρχισαν να λογομαχούν, ενώ δεν ήταν ούτε μέσα στο κλαμπ.

  • Παράλληλα, ο ANT1 αποκαλύπτει πως ο 23χρονος φαίνεται πως πριν πέσει νεκρός επιχείρησε να ρίξει με το όπλο, το οποίο είχε μαζί του, ωστόσο δεν μπόρεσε καθώς έπαθε εμπλοκή, ενώ πριν ξεψυχήσει προσπάθησε να ρίξει ξανά.

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα, δύο παρέες νεαρών βγήκαν με γρήγορα βήματα έξω από το νυχτερινό κέντρο επί της Λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος του Αμαρουσίου.

  • Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ήταν μέσα στο κλαμπ και όσο διασκέδαζε, λογόφερε για ασήμαντη αφορμή με ένα άλλο άτομο. Το άτομο αυτό, λίγο αργότερα, έφυγε και επέστρεψε στο μαγαζί με ενισχύσεις το 23χρονο θύμα, το οποίο δεν ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή στον χώρο.

Ο 23χρονος φέρεται να είχε πάνω του ενα 22άρι όπλο το οποίο τράβηξε αλλά για άγνωστο λόγο μπλόκαρε. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται ο ANT1, ο 23χρονος επιχείρησε να οπλίσει και πάλι, αλλά ο δράστης τον μαχαίρωσε στο λαιμό και ο νεαρός έπεσε αιμόφυρτος.

Λίγο μετά κατέληξε.

Για αρκετή ώρα επικράτησε πανικός, κάτι που φαίνεται ότι εκμεταλλεύτηκε ο δράστης και εξαφανίστηκε. Άφησε πίσω του όμως και δυο τραυματίες, ηλικίας 23 και 26 ετών.

  • ‘Ενας από τους τραυματίες περπάτησε και βγήκε μέχρι την λεωφόρο Κηφισίας ζητώντας την βοήθεια ενός διερχόμενου οδηγού και πήγε μόνος του στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου είχαν μεταφέρει με ασθενοφόρο και τον άλλον τραυματία.

Λίγα λεπτά μετά το φονικό, κατέφθασαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι απέκλεισαν τη σκηνή του εγκλήματος, για να μην χαθούν πολύτιμα στοιχεία, ενώ αρχικά δεν άφησαν όσους ήταν εκείνη την ώρα στο κλαμπ να αποχωρήσουν.

Σχετικά Άρθρα