Συνελήφθη ο αρχαιοφύλακας της Νισύρου – Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων

 Συνελήφθη ο αρχαιοφύλακας της Νισύρου – Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων

Συνελήφθη λίγο αφότου παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου Κρήτης ο αρχαιοφύλακας της Νισύρου, οποίος αναμένεται να μεταχθεί στην Κω. Σημειώνεται ότι για τον 62χρονο αρχαιοφύλακα μετά από τις καταγγελίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικων στη Νίσυρο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Ειδικότερα, από την Εισαγγελία Κω ασκήθηκε στον 62χρονο ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αποπλάνηση παιδιών, απόπειρα βιασμού, πορνογραφία ανηλίκων και για αγορά-κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Υπενθυμίζεται, ότι η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά από καταγγελία πατέρα ενός 12χρονου αγοριού στις 15 Απριλίου, ο οποίος μάλιστα κινδυνεύει να απελαθεί, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, με το πρόσχημα ότι δεν έχει τα απαιτούμενα έγγραφα.

Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες καταγγελίες γονέων για σεξουαλική παρενόχληση η κακοποίηση ανήλικων 10-15 χρονών, οι οποίες μέχρι στιγμής ανέρχονται σε 12, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ για την υπόθεση καταθέτουν στην Αστυνομία τα ανήλικα θύματα.

Σχετικά Άρθρα