Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακιστέοι 5 μεταξύ τους ο μάνατζερ γνωστού τράπερ- Συνεχίζονται οι απολογίες

 Δολοφονία Λυγγερίδη: Προφυλακιστέοι 5 μεταξύ τους ο μάνατζερ γνωστού τράπερ- Συνεχίζονται οι απολογίες

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του για την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη ο μάνατζερ γνωστού τράπερ. Ο κατηγορούμενος αρνείται όσα του αποδίδονται.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως στους 24, από τους 31 που οδηγήθηκαν το πρωί στα δικαστήρια, έχουν φθάσει οι κατηγορούμενοι που έχουν απολογηθεί στους τέσσερις ανακριτές για την εγκληματική ομάδα οπαδών, στην οποία αποδίδεται εμπλοκή στη δολοφονική επίθεση κατά του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη.

Μέχρι στιγμής έχουν προφυλακιστεί πέντε άτομα, ανάμεσά τους κι ένας 31χρονος που είναι γνωστός με το παρατσούκλι «Κοκός». Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες για πρόσωπο που έχει σοβαρό ποινικό παρελθόν, καθώς έχει καταδικαστεί σε πολυετή κάθειρξη για ρατσιστική επίθεση σε κουρείο μετανάστη, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, καθώς για άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Οι είκοσι εκ των κατηγορουμένων που απολογήθηκαν μέχρι αυτή την ώρα έχουν αφεθεί ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Μεταξύ αυτών και ο ανήλικος αδελφός του 18χρονου προφυλακισμένου για τη δολοφονία του αστυνομικού. Ο ανήλικος στην απολογία του φέρεται να αναφέρθηκε στο βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου όταν έξω από το γήπεδο στο Ρέντη χτυπήθηκε θανάσιμα ο αστυνομικός, λέγοντας πως ήταν εκεί και πέταξε μια ναυτική φωτοβολίδα.

Η διαδικασία συνεχίζεται με τις απολογίες των υπόλοιπων κατηγορούμενων.

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο “Κοκός”

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος με το ψευδώνυμο «Κοκός» στο άκουσμα ότι κρίθηκε προφυλακιστέος, άρχισε να αυτοτραυματίζεται με μία τηλεκάρτα που είχε πάνω του.

Οι αστυνομικοί της ΓΑΔΑ επενέβησαν, του άρπαξαν την τηλεκάρτα και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια, ο τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου και παραμένει νοσηλευόμενος και φρουρούμενος, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του.

Σχετικά Άρθρα