Βελόπουλος: Προβοκάτσια του παρακράτους το επεισόδιο στη Βουλή-Επίθεση σε Γεωργιάδη Βορίδη για τις εκκλησίες

 Βελόπουλος: Προβοκάτσια του παρακράτους το επεισόδιο στη Βουλή-Επίθεση σε Γεωργιάδη Βορίδη για τις εκκλησίες

Σκληρή απάντηση σε Άδωνι Γεωργιάδη και Μάκη Βορίδη οι οποίοι τον κατηγόρησαν ουσιαστικά ότι με τις δηλώσεις του υποκινεί τη βία εναντίον βουλευτών της ΝΔ μέσα στις εκκλησίες, έδωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μιλώντας στο ACTION 24 και την εκπομπή “Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ” με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι δεν ανέχεται από τους δύο βουλευτές να απευθύνουν τέτοιου είδους συστάσεις. Ειδικά για τον Μάκη Βορίδη είπε με εμφανώς ειρωνική διάθεση “Ο κ. Βορίδης μιλά για βία… “… ενώ για τον Άδωνι Γεωργιάδη είπε χαρακτηριστικά: “Η βλακεία δεν πολεμιέται” .

Παράλληλα ο κ. Βελόπουλος αναφερόμενος στο επεισόδιο στη Βουλή με την επίθεση του ανεξάρτητου βουλευτή πρώην “Σπαρτιάτη” Κωνσταντίνου Φλώρου στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης κ. Γραμμένο, έκανε λόγο για προβοκάτσια του παρακράτους και διερωτήθηκε ποιος βολεύεται από αυτό που συνέβη.

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του σημείωσε:

“Ο Μητσοτακισμός είναι ο εχθρός μας. Μία νοοτροπία μπίζνας και συναλλαγής. Η Ελληνική Λύση είναι δεύτερο κόμμα στη Β. Ελλάδα και το Μαξίμου βρίσκεται σε πανικό”.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ:

Ο κ. Βελόπουλος έκανε λόγο για διαστρέβλωση των δηλώσεων του επαναλαμβάνοντας: «Επιμένω, να μην πάνε συνάδελφοι βουλευτές το Πάσχα για ψηφοθηρικούς λόγους, να πάνε στις εκκλησίες όσοι πιστεύουν».

«Εγώ σαν πολιτικός, που μπορώ να προβλέψω ή να διαβλέψω, όπως έλεγε κι ο Αριστοτέλης η πολιτική σημαίνει πρόβλεψη, για να αποτρέψουμε το κακό συμβάν εντός τρελού, παράλογου, παράφρονα, ακραίου, όπως θέλετε πείτε το, τους είπα: “παράκληση παραίνεση, τις άγιες μέρες του Πάσχα γιατί είναι άγιες για την ορθοδοξία, όσοι πάτε για ψηφοθηρία αποφύγετε το».

«Να μην φοβάται ο Άδωνις, ξέρω ότι είναι πιστός, απλά λέει πολλά ψέματα, να το αλλάξει αυτό», είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος σε άλλο σημείο της τηλεοπτικής του συνέντευξης και πρόσθεσε: «Να πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα με ένα κεράκι, ήσυχα και ήρεμα, και όσοι θέλουν να κάνουν φασαρίες να πάνε αλλού, όχι στις εκκλησίες».

Σχολιάζοντας την επίθεση στον βουλευτή Βασίλη Γραμμένο, τόνισε:

«Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου να κοιτάζω το γεγονός με βάση το αποτέλεσμά του. Εάν στη θέση του βουλευτή μας υπήρχε κάποιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ξέρετε τι θα γινόταν σήμερα; Σκεφτείτε το, καταρχήν δεν θα ήταν έξω ο άνθρωπος ο ένας, ο ακατανόμαστος, δεύτερον μήπως κάποιοι ήθελαν το επεισόδιο, να απαντήσει ο συγκεκριμένος βουλευτής, ο δικός μας, που είναι πρωταθλητής στο kick boxing για να γίνει μακελειό εκεί και να μας πάνε με τα βραχιολάκια οι κύριοι του παρακράτους, για να μην πω κόζα νόστρα, που βολεύονται; Ρωτάω».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είπε ακόμη ότι δεν συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο γιατί «ποιος θα είναι ο λόγος; Το αντίθετο, θεωρώ ότι η πολιτική και ο πρωθυπουργός δεν μπορούν να κάνουν επαφές με την εκκλησία με ψηφοθηρικούς λόγους». «Ξέρετε, το κερί τι είναι; Δείγμα πίστης. Ο προηγούμενος πρωθυπουργός δεν πίστευε και άναβε κεράκι», συμπλήρωσε.

Για την υποψηφιότητα Μπελέρη:

“Η υποψηφιότητα Μπελέρη είναι πατριδοκαπηλία Ο Μπελέρης πρέπει να μείνει στη Χειμάρρα αλλιώς θα χειμωνιάσει για την ελληνική μειονότητά μας Όλη η αλήθεια για Ραμα, Ερντογαν και Μητσοτάκη ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ που σοκάρουν”

Για τις ψήφους των Σπαρτιάτων:

“ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ όλοι οι πολιτικοί θέλουν ψήφους Όλων των Ελλήνων Όποιος δεν το παραδέχεται ψεύδεται! Όπως κάνει τώρα η ΝΔ , ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Το σημιτικό ΠΑΣΟΚ το πηρε ο Μητσοτάκης κι ο Βορίδης όλους τους άλλους ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Κ. Βελόπουλου για τον Τρότσκι από την εποχή που ήταν μαθητής Στην Ελλάδα οι πολιτικοί είναι παμπλουτοι και οι πολίτες παμπτωχοι! ΣΟΚ από την έκθεση των Financial Times: “Οι φτωχότεροι κάτοικοι στην ευρωζώνη γίνονται οι Έλληνες! Οπως σχολιάζει ο αρθρογράφος, η οικονομική ανάκαμψη στην Ελλάδα ανέβασε ελαφρώς το βιοτικό επίπεδο στη χώρα αλλά όχι αρκετά για να απομακρυνθεί η χώρα από την τελευταία θέση, με τους φτωχότερους κατοίκους”.

Για την Αλεξία Μπακογιάννη:

“Η Αλεξία Μπακογιάννη και κάθε Αλεξία Μπακογιάννη που έχει αστυνομικό να προσλάβει ιδιωτική φρουρά. Ο Ελληνας αισθάνεται ανασφάλεια διοτι αυτοί που μπορούν να πληρώσουν ιδιωτική ασφάλεια έχουν αστυνομία”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΟΤΡΩΤΣΟ:

Σχετικά Άρθρα