Επικοινωνία Ερντογάν με Αταμάν μετά τις ισραηλινές απειλές -Η καταγγελία του προπονητή

 Επικοινωνία Ερντογάν με Αταμάν μετά τις ισραηλινές απειλές -Η καταγγελία του προπονητή

Το επεισόδιο μετά το τέλος του αγώνα Παναθηναϊκός – Μακάμπι και τις απειλές των Ισραηλινών εναντίων του Εργκίν Αταμάν, προκάλεσαν μια σειρά από δηλώσεις, ανακοινώσεις αλλά και τηλεφωνική επικοινωνία του τεχνικού του τριφυλλιού, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, δέχτηκε προσωπικό τηλεφώνημα από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Πρόεδρος της γειτονικής χώρας εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στον πολύπειρο τεχνικό.

Θέση πήρε και η τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ, η οποία καταδίκασε την Παρασκευή (26/4) τις απειλές προς τον Εργκίν Αταμάν.

Υπενθυμίζεται ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ της Euroleague, έκανε λόγο για απειλή στον διάδρομο των αποδυτηρίων, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, μέλος του επιτελείου των Ισραηλινών του είπε “θα δεις στο Ισραήλ τι θα σου κάνουν οι Σιωνιστές”.

Τουρκική ομοσπονδία στο πλευρό του Εργκίν Αταμάν: Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του

Η τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση, καταδικάζοντας τις απειλές που δέχθηκε ο Εργκίν Αταμάν στο περιθώριο του δεύτερου αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα πλέι οφ της Euroleague.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε λόγο για απειλή στον διάδρομο των αποδυτηρίων, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, μέλος του επιτελείου των Ισραηλινών του είπε “θα δεις στο Ισραήλ τι θα σου κάνουν οι Σιωνιστές”.

Η τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ πήρε θέση και υπερασπίστηκε τον πολύπειρο προπονητή του τριφυλλιού.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

“Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του προπονητή της εθνικής μας ομάδας, Εργκίν Αταμάν.

Εκφράζουμε την πλήρη στήριξή μας στον δάσκαλό μας που εκπροσωπεί τη χώρα μας στο εξωτερικό και του ευχόμαστε επιτυχίες.

Τουρκική Ομοσπονδία Μπάσκετ”.

Αταμάν: «Μέλος του τιμ της Μακάμπι μού είπε ‘θα δεις στο Ισραήλ, τι θα σου κάνουν οι Σιωνιστές»

Ο προπονητής των πρασίνων, Εργκίν Αταμάν, μίλησε μετά το τέλος του παιχνιδιού στη συνέντευξη Τύπου, όπου σχολίασε τη νίκη της ομάδας του, αλλά και μία συνομιλία που είχε με μέλος του σταφ της Μακάμπι, όπου σύμφωνα με τον ίδιο τον απείλησε, λέγοντάς του “‘θα δεις στο Ισραήλ, θα δεις τι θα κάνουν οι Σιωνιστές σε εσένα’.

«Κάποιος από το σταφ της Μακάμπι, δεν ξέρω ποιος, μου είπε όταν πήγαινα στα αποδυτήρια, ‘θα δεις στο Ισραήλ, θα δεις τι θα κάνουν οι Σιωνιστές σε εσένα’. Είμαι ο Εργκίν Αταμάν, είμαι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, είμαι ο προπονητής της Εθνικής Τουρκίας, είμαι Τούρκος πολίτης. Δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα».

Σχετικά Άρθρα