ΣΥΡΙΖΑ: Ο Θεοδωρικάκος έσπευσε να διαψεύσει τον εαυτό του

 ΣΥΡΙΖΑ: Ο Θεοδωρικάκος έσπευσε να διαψεύσει τον εαυτό του

«Ο κ. Θεοδωρικάκος έσπευσε να διαψεύσει τον εαυτό του και να παπαγαλίσει το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ λίγες ώρες πριν απαντούσε ξεκάθαρα ”ναι” στην ερώτηση αν θέλει τις ψήφους εκείνων που στήριξαν τους Σπαρτιάτες. Του έγιναν μάλιστα επανειλημμένες ερωτήσεις και επέμενε να απαντάει θετικά», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωση του.

Σχολιάζει πως «το να προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο είναι φυσικά κάτι που δεν μας εκπλήσσει. Είναι άλλωστε διαχρονικά ένα χαρακτηριστικό τού κόμματος στο οποίο ανήκει».

Συνέντευξη Θεοδωρικάκου στα Παραπολιτικά

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος παραχώρησε συνέντευξη στα Παραπολιτικά και μεταξύ άλλων τόνισε :

«Είναι στο χέρι της ΝΔ να απευθυνθεί σε όλους τους πολίτες. Εμείς δεν διαχωρίζουμε τους ανθρώπους σε δεξιούς, αριστερούς και κεντρώους…. 

Σε ερώτηση για το αν η Νέα Δημοκρατία θέλει τις ψήφους των «Σπαρτιατών» απάντησε: 

«Εμείς θέλουμε τις ψήφους όλου του ελληνικού λαού, δεν αναφέρομαι σε πολιτικό κόμμα. Στον ελληνικό λαό αναφερόμαστε. Θέλουμε όλες τις ψήφους, απευθυνόμαστε σε όλους τους Έλληνες. Η πολιτική της ΝΔ είναι εγγύηση σταθερότητας και αλλαγών που έχει ανάγκη η κοινωνία». Σε όλο τον κόσμο απευθυνόμαστε, σε όλους τους ανθρώπους απευθυνόμαστε, είναι δυνατόν να διαχωρίσουμε τους ανθρώπους; Σε όλους τους ανθρώπους. Όπως κι αν αυτοπροσδιορίζονται, γιατί είναι όλοι πολίτες, είναι όλοι Έλληνες και Ελληνίδες.

Σχετικά Άρθρα