Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα σε ζωντανή μετάδοση (vid)

 Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα σε ζωντανή μετάδοση (vid)

Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε δάκρυα κατά τη διάρκεια εμφάνισής της σε τηλεοπτική εκπομπή. Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4» το απόγευμα της Πέμπτης 25 Απριλίου και σε ένα σημείο όπου έγινε μια έμμεση αναφορά στον πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις αρχές του Απριλίου στα 68 του χρόνια, η Μαρίνα Σάττι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

«Ό, τι και να έχει συμβεί στη ζωή μου και τελευταία που ξέρετε τέλος πάντων κι αυτό που δεν ήθελα να το μάθει κανείς, τέλος πάντων το έμαθε», είπε η Μαρίνα Σάττι προφανώς αναφερόμενη στον πατέρα της και ξέσπασε σε δάκρυα.

«Είναι απελευθερωτικό το συναίσθημα;» ρώτησε ο παρουσιαστής, Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

«Ποιο; Ναι, τέλος πάντων», απάντησε η τραγουδίστρια, ενώ έκλαιγε.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος είπε στη συνέχεια: «Καταλαβαίνω ότι πονάει, ας το αυτό, δεν μιλήσαμε και δεν σε ρωτήσαμε τίποτα γι’ αυτό και δεν θέλουμε να σε ρωτήσουμε γι’ αυτό. Το συναίσθημα του να μοιράζεσαι πράγματα με τον κόσμο που κάποτε… Θες να ακούσουμε ένα τραγούδι σου να πάρεις μια ανάσα; Θέλετε να πάμε σε ένα διάλειμμα; Να πάμε σε ένα διάλειμμα;».

Στο τέλος, η Μαρίνα Σάττι κατάφερε να ξαναβρεί την ψυχραιμία της και είπε: «Να πω μόνο αυτό: Επειδή όλα αυτά συμβαίνουν πλέον μπροστά στον κόσμο – ρεζίλι τέλος πάντων – όλα αυτά που συμβαίνουν μπροστά στον κόσμο και πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή και να πηγαίνω με αυτό».

Σχετικά Άρθρα