Ρέντη: Έρχονται νέα εντάλματα για συλλήψεις χούλιγκανς

 Ρέντη: Έρχονται νέα εντάλματα για συλλήψεις χούλιγκανς

Πρόσωπα τα οποία δεν βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας, αλλά για τα οποία έχει ταυτοποιηθεί ο ρόλος τους ακόμα και ως φυσικών αυτουργών στα επεισόδια του Ρέντη, θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη μέσω της έκδοσης ενταλμάτων. Νεαρά άτομα τα οποία βρίσκονταν στις κερκίδες του Ρέντη και πήραν μέρος στα επεισόδια που ακολούθησαν και οδήγησαν στον θάνατο του Γιώργου Λυγγερίδη έχουν μπει στο «κάδρο» των αρχών και αναμένεται οι δικαστικές αρχές να εκδώσουν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης.

Πρόκειται για νεαρούς που στο παρελθόν έχουν απασχολήσει ξανά τις Αρχές όπως ο επονομαζόμενος «Ρουμάνος», ο οποίος φέρεται να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση και τα τελευταία 24ωρα έχει εξαφανιστεί.

Την ίδια ώρα, ξεσκονίζοντας τις παράνομες δραστηριότητες των μέτρων της Εγκληματικής Οργάνωσης οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ένας από τους συλληφθέντες είχε πάρει μέρος σε ληστεία στην Καλαμάτα και μέσω του δείγματος DNA και αποτυπωμάτων που του πήραν για την υπόθεση του Ρέντη ταυτοποιήθηκε και στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Βίντεο ντοκουμέντο από το κομβόι των χούλιγκανς

Καρέ – καρέ η διαδρομή από το κομβόι του θανάτου της εγκληματικής οργάνωσης που το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου ξεκίνησε από τον Πειραιά φορτωμένο με πυρομαχικά, για το γήπεδο Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη, -όπου δολοφονήθηκε ο αστυνομικός Λυγγερίδης- αποτυπώνεται στο νέο βίντεο ντοκουμέντο που βλέπει το φως της δημοσιότητας Όπως φαίνεται στο υλικό που τραβήχτηκε πριν τη δολοφονία του αστυνομικού στο Ρέντη, έχουν καταγραφεί 10 μηχανάκια και 4 Ι.Χ για τα οποία στη δικογραφία αναφέρεται πως «Περί ώρα 18:30, 35-40 περίπου άτομα, τα οποία επέβαιναν σε 10-15 μοτοσυκλέτες και τέσσερα 4 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, εκ των οποίων τα 3 λευκού και 1 ερυθρού χρώματος, συγκεντρώθηκαν…».

Όπως εμφαίνεται και αφού τοποθέτησαν τα «πολεμοφόδια» εντός των αυτοκινήτων, σχημάτισαν κομβόι «προστατεύοντας» – συνοδεύοντας, οι μοτοσυκλέτες τα αυτοκίνητα και κινήθηκαν οργανωμένα και συντονισμένα με προορισμό το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα.

Αρχικά, κινήθηκαν κατά μήκος της οδού Καραολή & Δημητρίου, έστριψαν δεξιά επί της οδού Πειραιώς μέχρι το σημείο της Εθνικής οδού και εν συνεχεία εισήλθαν αριστερά εντός Λ. Κηφισού, ώσπου εξήλθαν στην έξοδο δεξιά για Άγιο Ιωάννη Ρέντη, φτάνοντας στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» περί την 19:45 ώρα».

Το βίντεο ντοκουμέντο:

Αξίζει να επισημανθεί, ότι στην ογκωδέστατη δικογραφία την οποία αριθμεί περίπου 5.500 σελίδες, συμπεριλαμβάνεται πλούσιο βιντεοληπτικό υλικό που αποτυπώνει τις κινήσεις των δραστών από το οποίο οι αστυνομικοί, κατάφεραν μέσα από την ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, να τους ταυτοποιήσουν.

Σχετικά Άρθρα