Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Αχτσιόγλου-Χαρίτση: Η εμμονή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κασσελάκη έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο

 Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για Αχτσιόγλου-Χαρίτση: Η εμμονή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Κασσελάκη έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο

Απάντηση στον Αλέξη Χαρίτση και στην Έφη Αχτσιόγλου για πρόσφατες δηλώσεις που έκαναν δίνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, τονίζοντας πως επιδίωξη τους είναι «να στηρίξουν μια παραπαίουσα και διεφθαρμένη κυβέρνηση».

Όπως αναφέρουν από την Κουμουνδούρου, «η κυρία Αχτσιόγλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και για μια ακόμη φορά περιορίστηκε στο να κάνει «αντιπολίτευση» στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στον Πρόεδρο του Στέφανο Κασσελάκη χρησιμοποιώντας το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας στην οποία… ξέχασε να αναφερθεί μέχρι και την επισήμανση της «αφηρημάδας» της από τους δημοσιογράφους.

Την ίδια στιγμή ο κ. Χαρίτσης δίνει συνέντευξη στην Καθημερινή όπου ο τίτλος και το περιεχόμενο επικεντρώνεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Αλήθεια δεν έχουν να πουν κάτι για το κόμμα τους και για το τι πρεσβεύει;.

Η εμμονή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Την ίδια στιγμή γίνεται πλέον φανερή και η πρόθεση, αλλά και η επιδίωξή τους να στηρίξουν μια παραπαίουσα και διεφθαρμένη κυβέρνηση. Ευελπιστούμε να τους καλωσόρισαν στο άρμα Μητσοτάκη με …τιμές. Μην πάει χαμένος τόσος κόπος» καταλήγουν οι ίδιες πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Πηγές Νέας Αριστεράς: Οι εμμονές ταιριάζουν στους ψευδοθαυματοποιούς

«Οι εμμονές ταιριάζουν στους ψευδοθαυματοποιούς», απαντούν πηγές της Νέας Αριστεράς στο σχόλιο πηγών του ΣΥΡΙΖΑ περί εμμονής της Νέας Αριστεράς με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον πρόεδρό του.

«Ευτυχώς κάποιοι έχουν ιστορία και πεπραγμένα στους κοινωνικούς αγώνες απέναντι στη Δεξιά και τον κ. Μητσοτάκη, εν αντιθέσει με κάποιους άλλους που υπηρέτησαν πίστα τη δεξιά ιδεολογία και την ιδιοτέλεια τους και συνεχίζουν να το κάνουν», αναφέρουν οι ίδιες πηγές της Νέας Αριστεράς.

Σχετικά Άρθρα