Ιστορία φρίκης στο Τέξας: 4χρονος πέθανε από ασιτία -Τον ανάγκασαν να πιει ούρα και απολυμαντικό χεριών -Κλείδωναν το ψυγείο -Ένοχη η μητριά του

 Ιστορία φρίκης στο Τέξας: 4χρονος πέθανε από ασιτία -Τον ανάγκασαν να πιει ούρα και απολυμαντικό χεριών -Κλείδωναν το ψυγείο -Ένοχη η μητριά του

Μία μητριά από το Τέξας έκλαιγε ανεξέλεγκτα στο δικαστήριο την Πέμπτη (18/4) καθώς επέμενε μέχρι τέλους ότι δεν ήταν υπεύθυνη για τα βασανιστήρια και την πείνα μέχρι θανάτου του θετού γιου της. Τα «κροκοδείλια δάκρυα» της Miranda Casarez ελάχιστα επηρέασαν τους δικαστές που της επέβαλλαν ποινή φυλάκισης 25 ετών για τον φρικτό θάνατο του 4χρονου Benjamin “Benji” Cervera.

Η 25χρονη γυναίκα από το Τέξας άκουσε την ποινή της, αφού το δικαστήριο την είχε κρίνει ένοχη την προηγούμενη ημέρα για τον τραυματισμό ενός παιδιού από αμέλεια που προκάλεσε σοβαρό σωματικό τραυματισμό, κακούργημα πρώτου βαθμού, ανέφερε η εφημερίδα San Antonio Express-News.

Η Casarez ισχυρίστηκε ότι ήταν κάτω από την ασφυκτική επιρροή του συζύγου της όταν τον ανάγκασε να πιει ούρα από την τουαλέτα, καυτερή σάλτσα και ακόμη και απολυμαντικό χεριών και να φάει βρώμικο, μουχλιασμένο ψωμί«Δεν τον άφησα να λιμοκτονήσει. Δεν τον πίεσα να πιεί απολυμαντικό χεριών», είπε η Casarez στην κατάθεσή της. «Ποτέ δεν τον ανάγκασα να φάει καυτερή σος». Σύμφωνα με την ίδια, ο πατέρας του Μπέντζι, Brandon Lee Cervera, ήταν αυτός που χτύπησε και έσυρε το αγόρι μέσα στο σπίτι επειδή λέρωσε τις πάνες του.

Η Casarez – η οποία θήλαζε το 3 μηνών βρέφος της καθ ‘όλη τη διάρκεια της δίκης ισχυρίστηκε ότι θεωρούσε τον Μπέντζι «σαν ένα από τα παιδιά μου». Ως απόδειξη, έδειξε ένα τατουάζ στο χέρι της με το όνομά του και τον αγαπημένο του χαρακτήρα «Paw Patrol» που είχε κάνει ένα μήνα μετά τον θάνατό του.

Πέθανε ζητιανεύοντας ένα ξεροκόμματο

Οι εισαγγελείς δεν εντυπωσιάστηκαν ωστόσο, ειδικά αφού τους έδειξαν ένα συγκλονιστικό βίντεο του Μπέντζι το πρωί που πέθανε απελπισμένος ζητιανεύοντας φαγητό, ζυγίζοντας μόλις 12 κιλά -με τη Casarez να του λέει ψύχραιμα ότι δεν πρόκειται να του δώσει. Τους έδειξαν επίσης φωτογραφίες του κλειδωμένου ψυγείου και των ντουλαπιών της οικογένειας, καθώς και βίντεο παρακολούθησης που έδειχνε ότι έψαχνε για ξεροκόμματα τη νύχτα.

Η Casarez έστειλε επίσης μηνύματα στη μητέρα της εκφράζοντας την απογοήτευσή της για τον Benji, αν και προσπάθησε να ισχυριστεί στο δικαστήριο ότι ο σύζυγός της ήταν αυτός που τα έστειλε. «Δεν ξέρω πόσο καιρό μπορώ να το αντέξω. Αυτό το παιδί, ο γιος μου δεν μπορεί να κοιμηθεί εξαιτίας αυτού του μικρού 5χρονου που όλοι πιστεύουν ότι είναι τόσο τέλειο… Τελείωσα με αυτό το παιδί», ανέφερε το κείμενο.

Ο εισαγγελέας Michael Villarreal ζήτησε από το δικαστήριο να καταδικάσει τη Casarez σε ισόβια κάθειρξη, δηλώνοντας ότι ο Μπέντζι δεν μπορούσε να πάρει αυτό που χρειαζόταν τους τελευταίους δύο μήνες της ζωής του πριν πεθάνει από την πείνα.

«Και το άτομο που το έκανε ήταν αυτό που αποκάλεσε μαμά», είπε. «Πιστεύει ότι είναι θύμα του θανάτου του Μπέντζι και όχι δράστης». Τελικά, την καταδίκασαν σε 25ετή κάθειρξη. Θα πρέπει να εκτίσει τουλάχιστον το ήμισυ της ποινής της για να μπορέσει να απολυθεί υπό όρους. Ο Cervera, 28 ετών, θα δικαστεί για τον τραυματισμό του παιδιού με πρόθεση να προκαλέσει σοβαρό σωματικό τραυματισμό όταν θα πάει σε δίκη τον επόμενο μήνα

Σχετικά Άρθρα