Άφαντος ο μπασκετμπολίστας μετά την καταγγελία για κακοποίηση από τη σύντροφό του

 Άφαντος ο μπασκετμπολίστας μετά την καταγγελία για κακοποίηση από τη σύντροφό του

Ούτε στον αγώνα της ομάδας του εμφανίστηκε, αλλά ούτε και στο αστυνομικό τμήμα ο γνωστός μπασκετμπολίστας που τον κατήγγειλε η σύντροφός του για κακοποίηση και παραμένει άφαντος.

Ο 29χρονος Αμερικανός τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευή 19/04 κατά τη διάρκεια τσακωμού με τη σύντροφό του φέρεται να τη χτύπησε στο πρόσωπο και να τη δάγκωσε στην πλάτη.

Η γυναίκα επίσης αθλήτρια κατέθεσε μήνυση σε βάρος του συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία και η αστυνομία άρχισε να τον αναζητά στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Η 26χρονη διέμενε σε ένα διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα και όπως λένε οι ένοικοι της πολυκατοικίας στο Mega είναι μια ήσυχη κοπέλα που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα.

Η καταγγέλλουσα επίσης Αμερικανίδα υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τη διεύθυνση κατοικίας του συντρόφου της στο Περιστέρι όπου έλαβε χώρα το περιστατικό.

Η αστυνομία αναζήτησε τον παίκτη και στον αγώνα που είχε η ομάδα του την Παρασκευή που πέρασε, αλλά δεν τον εντόπισε αφού εκείνος είχε δηλώσει ασθένεια και δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο.

Σχετικά Άρθρα