Κλείνει το θέμα ο Παπανώτας:Ο Κασσελάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός,τον εκτιμώ ακόμα

 Κλείνει το θέμα ο Παπανώτας:Ο Κασσελάκης θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός,τον εκτιμώ ακόμα

Ο Δημήτρης Παπανώτας επανήλθε μέσω των κοινωνικών δικτύων, δημοσιεύοντας μια ανάρτηση που επιχειρεί να τιθασεύσει την φουρτούνα που προκλήθηκε μετά την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ανάρτηση αυτή μιλά με θερμά λόγια τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, χαρακτηρίζοντας τον “επόμενο πρωθυπουργό” ενώ επισημαίνει πως συνεχίζει να τον εκτιμά και σαν άνθρωπο και σαν πολιτικό.

Υπογραμμίζει πως λάθη κάνουν όλοι και πως αυτό δεν ρίχνει το “πολιτικό του ύψος” του Στέφανου Κασσελάκης. Ο Δημήτρης Παπανώτας καταλήγει λέγοντας “παρακαλώ το θέμα να τελειώνει και να πάμε παρακάτω“.

Αναλυτικά η ανάρτηση Παπανώτα:

“Τον Στέφανο Κασσελάκη τον στήριξα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στον πολιτικό μας βίο και εξακολουθώ να τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και σαν πολιτική οντότητα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τον θεωρώ τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας και σε καμία περίπτωση μια μικρή δική μου περιπέτεια δε θα άλλαζε αυτή μου την πεποίθηση.

Λάθη κάνουν όλοι οι πολιτικοί και η λάθος ( ίσως) κρίση του για μένα, δεν ρίχνει το πολιτικό του ύψος. Αυτά για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Αν τη στιγμή της κρίσης και σε συζήτηση με ένα σύντροφο είπα μία κουβέντα παραπάνω, είναι από την ένταση της στιγμής κι όχι πολιτική τοποθέτηση.

Τις τοποθετήσεις μου τις κάνω ως ποστ κι όχι σε προσωπικές συζητήσεις. Σας ευχαριστώ όλους και παρακαλώ το θέμα να τελειώνει και να πάμε παρακάτω. Στα ουσιαστικά προβλήματα της χώρας για τον διάλογο επί των οποίων παραχωρώ την θέση μου σε όλους εσάς”.

Σχετικά Άρθρα