Μπασκετμπολίστας του Περιστερίου αναζητείται μετά από μήνυση της συντρόφου του για ξυλοδαρμό

 Μπασκετμπολίστας του Περιστερίου αναζητείται μετά από μήνυση της συντρόφου του για ξυλοδαρμό

Ένα νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καλείται να διαχειριστεί η ελληνική αστυνομία, με τον φερόμενο θύτη, σύμφωνα με πληροφορίες, να είναι γνωστός παίκτης μπάσκετ της Α Εθνικής και πιο συγκεκριμένα να αγωνίζεται στην ομάδα του Περιστερίου. Πρόκειται για 29χρονο Αμερικάνο μπασκετμπολίστα τον οποίο κατήγγειλε και μήνυσε η σύντροφός του για σωματική κακοποίηση και ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές.

  • Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι 19/4, η σύντροφός του πήγε στο Γραφείο ενδοοικογενειακής βίας στο ΑΤ της Ομόνοιας καταγγέλλοντας ότι ο αθλητής την ξυλοκόπησε. Η καταγγέλλουσα (επίσης Αμερικανίδα, γεννηθείσας το 1998) τον μήνυσε για σωματικές βλάβες.

Η σύντροφος του μπασκετμπολίστα ανέφερε πως μετά από λεκτικό επεισόδιο που είχαν, την έπιασε από τον λαιμό, τη χτύπησε με χαστούκια στο πρόσωπο και τέλος την δάγκωσε στην πλάτη. 

  • Η ίδια δήλωσε ότι δεν γνώριζε τη διεύθυνση κατοικίας του συντρόφου της στο Περιστέρι, όπου έλαβε χώρα το περιστατικό, ενώ αρνήθηκε και να μεταφερθεί στην περιοχή του Περιστερίου και να υποδείξει στους Αστυνομικούς το μέρος όπου διαμένει ο παίκτης της τοπικής ομάδας. Έτσι, οι Αρχές τον αναζήτησαν χθες (19/04) στο ΟΑΚΑ ωστόσο ο παίκτης δεν πήγε, δηλώνοντας ασθένεια.

Το αυτόφωρο λήγει απόψε και η ΕΛΑΣ έχει κινητοποιηθεί για τον εντοπισμό του μπασκετμπολίστα. Να σημειώσουμε πως οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για σύλληψη, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, προς το παρόν.

  • Από την Αστυνομία, έγινε γνωστό πως στο θύμα δόθηκαν πληροφορίες και οδηγίες προκειμένου να λάβει εάν το επιθυμεί την δέουσα ηθική συμπαράσταση και την αναγκαία υλική συνδρομή από τους αρμόδιους φορείς. Επίσης, ενημερώθηκε για την εφαρμογή (Panic Button) στο κινητό της τηλέφωνο, όπως και για την δυνατότητα μεταφοράς της στην ιατροδικαστική υπηρεσία, αλλά και για την δυνατότητα μεταφοράς και προσωρινής φιλοξενίας της σε ασφαλή χώρο. Η ίδια τα αρνήθηκε.

Σχετικά Άρθρα