Βόλος: Εισβολή φοιτητών σε εκδήλωση με ομιλητή τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο

 Βόλος: Εισβολή φοιτητών σε εκδήλωση με ομιλητή τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο

Εισβολή φοιτητών αριστερών παρατάξεων που διαδήλωναν κατά της κυβέρνησης ήταν η αιτία της αναβολής της εκδήλωσης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου, με τίτλο «Εφηβεία ή εφη-ΒΙΑ;» με κεντρικό ομιλητή τον Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιο, κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Η εκδήλωση αφορούσε στον σχολικό εκφοβισμό και τη βία των ανηλίκων ως ελληνικό και ευρωπαϊκό φαινόμενο. Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη στην αίθουσα Β1, στο κτίριο Ματσάγγου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, ο κ. Κυμπουρόπουλος έφτασε νωρίς το μεσημέρι στον Βόλο, αλλά δεν κατάφερε να προσεγγίσει στην αίθουσα λόγω της διαμαρτυρίας.

Μιλώντας αποκλειστικά στο ίδιο μέσο, ο ευρωβουλευτής χαρακτήρισε απαράδεκτη τη συγκεκριμένη ενέργεια επισημαίνοντας πως «ομάδες φοιτητών που δεν έχουν καμία σχέση με την δημοκρατία στερούν το δικαίωμα από τους υπόλοιπους να μετέχουν σε μια δημοκρατική εκδήλωση που έχει ως αντικείμενο συζήτησης ένα τόσο ευαίσθητο κοινωνικό θέμα».

Επίσης χαρακτήρισε «απαράδεκτο και το γεγονός ότι δεν επέτρεψαν σ’ έναν εκλεγμένο εκπρόσωπο της πολιτείας να μιλήσει και ειδικά στον ίδιο που είναι γνωστοί οι αγώνες που έχει δώσει κατά την θητεία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για μείζονα κοινωνικά θέματα».

Σχετικά Άρθρα