Τέμπη/Πλακιάς: “Πετούσαν τα υπολείμματα των ανθρώπων μας δεξιά και αριστερά”

 Τέμπη/Πλακιάς: “Πετούσαν τα υπολείμματα των ανθρώπων μας δεξιά και αριστερά”

Το πρωί της Παρασκευής (19/4) έγινε γνωστή η είδηση ότι στο ιδιωτικό οικόπεδο που είχε μεταφερθεί το χώμα από το σημείο της σύγκρουσης στα Τέμπη, βρέθηκαν υπολείμματα οστών, τα οποία έχουν ήδη μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να διαπιστωθεί αν ανήκουν σε ανθρώπους ή ζώα.

Με ανάρτησή του ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του στο έγκλημα των Τεμπών, ξεσπά οργισμένος για την εξέλιξη και τονίζει ότι η «εκχωμάτωση ήταν πιο σοβαρή από το μπάζωμα».

«Ντροπή σιχάματα» γράφει σε νέα του ανάρτηση ο Νίκος Πλακιάς τονίζοντας ότι «πετούσαν τα υπολείμματα των ανθρώπων μας δεξιά και αριστερά» για να «κρύψουν τις βρωμιές τους και να μην χαλάσει η εικόνα της κυβέρνησης ενόψει εκλογών».

Διαβάστε αναλυτικά την ανάρτηση του:

«Ενημερωθήκαμε από οικογένειες ότι στην μάντρα Πανδρεμμένου που πήγαν τα χώματα από τα Τέμπη βρέθηκαν ΟΣΤΑ.

Καταλαβαίνετε ότι οι εξελίξεις είναι σημαντικές και περιμένουμε μέχρι την ταυτοποίηση του DNA.

Πιστεύω τώρα να έχετε καταλάβει γιατί η εκχωμάτωση ήταν πιο σοβαρή από το Μπάζωμα
Φανταστείτε να γνωρίζανε που πήγαν τα χώματα.

Θα τα είχαν πετάξει στην Θάλασσα οι ΑΛΗΤΕΣ! είναι η ΤΡΙΤΗ φορά που βρίσκονται οστά μεττά από το σημείο 0 στα Τεμπη και το ΚΟΥΛΟΥΡΙ

Δεν θα ησυχάσουμε ποτέ εάν δεν πληρώσουν ΑΠΑΝΤΕΣ.

Πετούσανε τα υπολείμματα των ανθρώπων μας δεξιά και αριστερά όπου βρίσκανε για να κρύψουν γρήγορα τις βρωμιές τους και μην χαλάσει η εικόνα της κυβερνήσεως ενόψει εκλογών. ΝΤΡΟΠΗ ΣΙΧΑΜΑΤΑ»

Σχετικά Άρθρα