Πολύ ξύλο σε σχολείο: 14χρονος δέχεται χτυπήματα και οι μαθητές φωνάζουν, “παίξ’ του μπουνιές” (vid)

 Πολύ ξύλο σε σχολείο: 14χρονος δέχεται χτυπήματα και οι μαθητές φωνάζουν, “παίξ’ του μπουνιές” (vid)

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 14χρονος σε σχολείο της Κρήτης, την ώρα που οι υπόλοιποι μαθητές κατέγραφαν με τα κινητά τους αντί να σταματήσουν τον καβγά.

Απίστευτης αγριότητας επεισόδιο έχει καταγραφεί σε σχολείο στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ένας 14χρονος μαθητής έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, με τους υπόλοιπους να καταγράφουν τον καβγά με τα κινητά τους αντί να τον σταματήσουν.

Στο βίντεο από το neakriti.gr, φαίνεται μαθητής της Β΄ Γυμνασίου να χτυπάει με αγριότητα έναν μεγαλύτερο μαθητή, την ώρα που οι υπόλοιποι έχουν μαζευτεί και καταγράφουν τις σκηνές με τα κινητά τους, προτρέποντας να συνεχιστεί ο ξυλοδαρμός.

«Παίξε του, πάτησέ τον, παίξ’ του μπουνιές», επαναλαμβάνουν συνεχώς, χωρίς κανείς να παρεμβαίνει για να γλιτώσει το άτυχο θύμα από τα χτυπήματα που δέχεται στο πρόσωπο, το κεφάλι και το σώμα.

Κανένας δεν μπαίνει στη διαδικασία να σταματήσει τον καβγά, παρά μόνο όταν ο ανήλικος αρχίζει να καταρρέει, έτοιμος να λιποθυμήσει. Η επίθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας από τους μαθητές ανέβασε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό. Το βίντεο διέρρευσε προκαλώντας σάλο στην περιοχή που βρίσκεται το σχολείο.

Ένα 24ωρο αργότερα και αφού οι γονείς του μαθητή κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία, το βίντεο κατέβηκε από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ωστόσο εξακολουθεί να κυκλοφορεί στα κινητά των μαθητών του σχολείου, το οποίο δεν φαίνεται να έχει κινήσει ακόμη τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Σχετικά Άρθρα