Κακλαμάνης: Απαράδεκτη η ομοφοβική δήλωση Κυριαζίδη για Κασσελάκη

 Κακλαμάνης: Απαράδεκτη η ομοφοβική δήλωση Κυριαζίδη για Κασσελάκη

Ο βουλευτής της ΝΔ, και ανιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης χαρακτήρισε απαράδεκτη τη δήλωση του Δημήτρη Κυριαζίδη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λέγοντας χαρακτηριστικά «θεωρώ τη δήλωση απαράδεκτη. Απαράδεκτη ανθρωπίνως και πολιτικά». Στη συνέχεια της συνέντευξης που παραχώρησε στο Attica Tv ο Νικήτας Κακλαμάνης, άφησε σαφέστατα αιχμές κατά της κυβέρνησης για το καταδικαστικό για τη χώρα ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου όσον αφορά την κατάπτωση του Κράτους Δικαίου στη χώρα μας.

Ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε. Είτε συμφωνεί κάποιος, είτε διαφωνεί», συμπληρώνοντας ότι «στηρίζω με φανατισμό τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά όχι αλά καρτ».

Υπενθυμίζεται ότι ο γαλάζιος Δημήτρης Κυριαζίδης μιλώντας στο κανάλι Σταρ Βορείου Ελλάδας και αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, είπε ότι «…το είδαμε να συμβαίνει και πρόσφατα με τον ΣΥΡΙΖΑ, με τον νεοεκλεγέντα, δεν ξέρω πώς να.. πρόεδρο ο, η, λέμε πώς έχουν τα πράγματα σήμερα».

Να σημειωθεί ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδωσε απόλυτη κάλυψη στον Δημήτρη Κυριαζίδη, λέγοντας πως ο βουλευτής της ΝΔ «εν τη ρύμη του λόγου» είπε το «ο, η πρόεδρος» και ισχυρίστηκε ότι δεν «υπήρχε διάθεση προσβολής».

Σχετικά Άρθρα