Η εγκάρδια αγκαλιά και το φιλί Κασσελάκη-Τσίπρα (εικόνες)

 Η εγκάρδια αγκαλιά και το φιλί Κασσελάκη-Τσίπρα (εικόνες)

Ανακοινώθηκε το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τις ευρωεκλογές 2024, με τον Αλέξη Τσίπρα να δίνει το «παρών» στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Αλέξης Τσίπρας και Στέφανος Κασσελάκης είχαν ένα εγκάρδιο τετ α τετ, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αγκαλιάζει και να φιλάει τον τέως πρόεδρο, μετά την ανακοίνωση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Μάλιστα, αφού ανακοινώθηκε το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης έκατσε δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, στέλνοντας, έτσι, ένα μήνυμα συνοχής εντός του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Αλέξης Τσίπρας

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάτσει δίπλα στον σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ ΜακΜπέθ, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του τέως αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλέξης Τσίπρας – Ταίλερ Μακμπέθ

Την ίδια ώρα, όταν ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο κέντρο πολιτισμού, τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, προτού μπει στο αμφιθέατρο για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, είχε μία εγκάρδια χειραψία με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτη Φάμελλο.

Σχετικά Άρθρα