“Με το χέρι στο κουμπί” – Απειλούν με χτύπημα στα πυρηνικά του Ισραήλ οι Φρουροί της Επανάστασης

 “Με το χέρι στο κουμπί” – Απειλούν με χτύπημα στα πυρηνικά του Ισραήλ οι Φρουροί της Επανάστασης

Ο επικεφαλής διοικητής μιας μεραρχίας του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης που είναι επιφορτισμένη με την προστασία των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν απείλησε το Ισραήλ με τιμωρία εάν κινηθεί ενάντια σε αυτές.

«Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις του σιωνιστικού εχθρού έχουν εντοπιστεί και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες από όλους τους στόχους είναι στη διάθεσή μας», ανέφερε ο ταξίαρχος Αχμάντ Χαγκταλάμπ, σύμφωνα με τον ημιεπίσημο ειδησεογραφικό ιστότοπο Tasnim.

«Τα δάχτυλά μας είναι στη σκανδάλη των εκτοξευτών ισχυρών πυραύλων για να καταστρέψουμε τους καθορισμένους στόχους ως απάντηση σε μια πιθανή επίθεσή τους», πρόσθεσε.

Η Πυρηνική Διοίκηση των Φρουρών της Επανάστασης αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημόσια τον Μάρτιο του 2022 μετά από πολλαπλές επιθέσεις δολιοφθοράς που αποδόθηκαν στο Ισραήλ και είχαν ως στόχο ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις.

Ο Χαγκταλάμπ άφησε επίσης να εννοηθεί ότι η Τεχεράνη μπορεί να αναθεωρήσει τη δηλωμένη πολιτική της να απέχει από την απόκτηση πυρηνικής βόμβας.

«Εάν το ψεύτικο σιωνιστικό καθεστώς θέλει να χρησιμοποιήσει την απειλή επίθεσης στα πυρηνικά κέντρα της χώρας μας ως εργαλείο, η επανεξέταση του δόγματος και των πολιτικών της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν και η απομάκρυνση από τις προηγουμένως δηλωμένες εκτιμήσεις θα ήταν πιθανή και δυνατή», τόνισε ο ίδιος.

Σχετικά Άρθρα