Σοκ στη Βραζιλία: Γυναίκα πήγε στη τράπεζα με τον νεκρό θείο της για να υπογράψει δάνειο (vid)

 Σοκ στη Βραζιλία: Γυναίκα πήγε στη τράπεζα με τον νεκρό θείο της για να υπογράψει δάνειο (vid)

Ένα σοκαριστικό περιστατικό αντιμετώπισαν υπάλληλοι τράπεζας στη Βραζιλία όταν εμφανίστηκε μια γυναίκα με έναν άνδρα σε αναπηρικό αμαξίδιο για να υπογράψουν δάνειο, με τον άνδρα να φαίνεται χλωμός. Στη συνέχεια, τελικά, διαπιστώθηκε πως ήταν…νεκρός! Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η αίτηση ήταν για δάνειο ήταν ύψους 17.000 βραζιλιάνικων ρεάλ (3.000 ευρώ) και όταν ήρθε η ώρα να υπογράψει ο άνδρας εκείνος δεν αντιδρούσε.

«Θείε με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις. Δεν μπορώ να υπογράψω για σένα» του έλεγε η γυναίκα, η οποία στη συνέχεια υποστήριξε ότι ήταν ανιψιά του άνδρα και το άτομο που τον φρόντιζε.

«Δεν πιστεύω ότι αυτό που κάνετε είναι νόμιμο. Δεν φαίνεται πολύ καλά ο κύριος. Είναι πολύ χλωμός» έλεγε ο υπάλληλος της τράπεζας, με την γυναίκα να απαντά «έτσι είναι πάντα» και απευθυνόμενη προς τον – νεκρό – άνδρα στο αμαξίδιο «αν δεν αισθάνεσαι καλά μπορώ να σε πάω στο νοσοκομείο. Θέλεις να πάμε πάλι στο ξενοδοχείο;».

Μάλιστα, η ίδια επέμενε και ζητούσε επίμονα από τον άνδρα να υπογράψει. Η γυναίκα ακούγεται να του φωνάζει στη συνέχεια «υπέγραψε εδώ και σταμάτα να με κουράζεις».

Τελικά στο υποκατάστημα της τράπεζας κλήθηκαν διασώστες οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο 68χρονος Πάουλο Ρομπέρτο Μπράγκα, όπως ήταν το όνομα του άνδρα, είχε καταλήξει λίγες ώρες νωρίτερα. Έπειτα, η γυναίκα που ήταν μαζί του συνελήφθη ενώ ερευνάται εάν έδρασε μόνη της.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Σχετικά Άρθρα