Νίσυρος/Οργή των κατοίκων: Πατέρας κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού του και συνελήφθη

 Νίσυρος/Οργή των κατοίκων: Πατέρας κατήγγειλε τη σεξουαλική κακοποίηση του παιδιού του και συνελήφθη

Αναβρασμός επικρατεί στη Νίσυρο, καθώς οι κάτοικοι του νησιού ενημερώθηκαν ότι ένας αλλοδαπός γονέας που κατήγγειλε στην αστυνομία την σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου παιδιού του, από κάτοικο της περιοχής, συνελήφθη και κινδυνεύει με απέλαση. Σύμφωνα με το vimatisko.gr ο πατέρας του παιδιού δεν έχει τα απαραίτητα έγγραφα.

Να σημειωθεί ότι κάτοικοι του νησιού και φορείς πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΑΤ Νισύρου και υπέγραψαν επιστολή διαμαρτυρίας, με την οποία ζητούν την άμεση απελευθέρωση του γονέα.

«Σήμερα, 16 Απριλίου 2024, έξω από τον Αστυνομικό Σταθμό Νισύρου συγκεντρωθήκαμε ανήσυχοι κι εξοργισμένοι κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων του νησιού», τονίζεται στην επιστολή.

Εικόνα από την συγκέντρωση διαμαρτυρίας

«Συγκεκριμένα κάτοικος του νησιού μας, αφού προέβη σε καταγγελία που αφορούσε σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας του δεκάχρονου παιδιού του, κρατείται έκτοτε από τις αρχές, καθώς στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων. Μάλιστα, μάθαμε ότι κινδυνεύει με άμεση απέλαση», σημειώνεται στη συνέχεια.

Απαιτούμε την απόλυτη προστασία κάθε μητέρας /πατέρα που δε φοβάται να απευθυνθεί στις αρχές, προκειμένου να προστατεύσει τα παιδιά του/της, τα παιδιά όλων μας», επισημαίνουν οι κάτοικοι στη Νίσυρο.

Σχετικά Άρθρα