Ηράκλειο: Εντοπίστηκε πτώμα στη θάλασσα -Φέρεται να βρισκόταν 2-3 μήνες στο νερό

 Ηράκλειο: Εντοπίστηκε πτώμα στη θάλασσα -Φέρεται να βρισκόταν 2-3 μήνες στο νερό

Πτώμα εντοπίστηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή του Καρτερού, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες εκτιμάται πως βρισκόταν στο νερό για τουλάχιστον δύο με τρεις μήνες. Σύμφωνα με το Cretalive, από την αξονική τομογραφία στη σορό δεν προέκυψαν σκελετικές κακώσεις. Οι έρευνες συνεχίζονται τόσο προς την κατεύθυνση της ταυτοποίησης του πτώματος όσο και στην αποσαφήνιση των συνθηκών που οδήγησαν στο συμβάν.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, πρόκειται για άνδρα, ηλικίας κάτω των 40 ετών, με μαύρο μαλλί και μούσι. Είχε ύψος 1.75 και φορούσε παπούτσια μποτάκια, καρό παντελόνι, t-shirt, πουκάμισο γκρι και φούτερ.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος:

«Τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 15/4/24, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου ενημερώθηκε για την ύπαρξη σορού άντρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, σε προχωρημένη σήψη, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά του λιμανιού του Ηρακλείου και σε απόσταση 0,5ν.μ. από την ξηρά.

Η σορός ανασύρθηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικών Επιστημών Κρήτης. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής».

Σχετικά Άρθρα