Ανακοίνωση ΕΠΟ: Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ντόπινγκ Έλληνα ποδοσφαιριστή

 Ανακοίνωση ΕΠΟ: Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ντόπινγκ Έλληνα ποδοσφαιριστή

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε πως δεν έχει ενημέρωση αναφορικά με θετικό δείγμα ντόπινγκ ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας. Συγκεκριμένα η ΕΠΟ πήρε θέση στα σενάρια για εντοπισμό Έλληνα ποδοσφαιριστή θετικό σε δείγμα ντόπινγκ, με την ομοσπονδία ποδοσφαίρου να τονίζει πως δεν έχει καμία τέτοια ενημέρωση.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

  • «Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε εύρεση θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, γνωστοποιείται ότι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν έχει λάβει καμία σχετική ενημέρωση».

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα μέσα στην ημέρα, έγινε αποκάλυψη μέσα από την ιστοσελίδα «dikisports» ότι Έλληνας ποδοσφαιριστής της Εθνικής ομάδας βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το όνομα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πριν την αναμέτρηση της Ελλάδας απέναντι στην Γεωργία για τα προκριματικά του Euro 2024, ένας παίκτης από το στρατόπεδο της «γαλανόλευκης» είχε θετικό το πρώτο δείγμα που έδωσε, με τον ίδιο να αναμένεται να δώσει και δεύτερο, προκειμένου να γίνει γνωστό εάν είχε προβεί σε χρήση κάποια απαγορευμένης ουσίας.

Σχετικά Άρθρα