Μητσοτάκης: “Ξεκάθαρη και απερίφραστη καταδίκη της Ελληνικής Κυβέρνησης για την ιρανική επίθεση στο Ισραήλ”

 Μητσοτάκης: “Ξεκάθαρη και απερίφραστη καταδίκη της Ελληνικής Κυβέρνησης για την ιρανική επίθεση στο Ισραήλ”

Τρίτη ημέρα της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής της πρότασης δυσπιστίας στην κυβέρνηση που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή το δημοσίευμα του “Βήματος της Κυριακής” για αλλοίωση των διαλόγων του σταθμάρχη της Λάρισας με τους μηχανοδηγούς το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου 2023, όταν και συνέβη η πολύνεκρη σύγκρουση αμαξοστοιχιών στα Τέμπη, Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024. Την πρόταση δυσπιστίας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά, Ελληνική Λύση και Πλεύση Ελευθερίας. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Στην «ξεκάθαρη, απερίφραστη καταδίκη της Ελληνικής Kυβέρνησης» για την ιρανική επίθεση στο Ισραήλ αναφέρεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανάρτησή του.

Πρόκειται για εξαιρετικά δυσάρεστες και πολύ ανησυχητικές εξελίξεις που πυροδοτούν μια νέα ανάφλεξη στην ευρύτερη γειτονιά μας και φυσικά στη Μέση Ανατολή, σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Το ΚΥΣΕΑ θα συνεδριάσει εκτάκτως το απόγευμα για να αξιολογήσουμε τα δεδομένα της κατάστασης και να δηλώσουμε με κάθε τρόπο τη στήριξή μας σε κάθε προσπάθεια εκτόνωσης της νέας έντασης» προσθέτει.

Ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του αναφέρεται ακόμη στο θέμα των πυρκαγιών που ήδη ξεκίνησαν σε πολλές περιοχές της χώρας, αλλά και στη λειτουργία της πλατφόρμας stop-bullying.gov.gr για επώνυμες αναφορές από μαθητές και γονείς για περιστατικά ενδοσχολικής βίας και εκφοβισμού.

Σχετικά Άρθρα