Πύρρος Δήμας: Μπαμπάς για 5η φορά – Συγκινημένος με τον ερχομό της κόρης του

 Πύρρος Δήμας: Μπαμπάς για 5η φορά – Συγκινημένος με τον ερχομό της κόρης του

Ο Πύρρος Δήμας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, μετά τη γέννηση του πέμπτου παιδιού του. Η Αφροδίτη Σκαφίδα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τον ολυμπιονίκη να μην μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του, την ώρα που μιλούσε στην εκπομπή «Γεια σου».

Ο ολυμπιονίκης ανέφερε ότι η αθλήτρια και σύζυγός του δεν είχε εύκολη γέννα, ενώ τόνισε ότι δεν ήταν παρών στον τοκετό, εξηγώντας πως δεν μπορεί να βλέπει τον άνθρωπό του να υποφέρει. Στο τέλος, αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στην κόρη τους, ενώ εξασφάλισε και μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο, με την Αφροδίτη Σκαφίδα να κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο παιδί τους.

Πιο αναλυτικά, ο Πύρρος Δήμας είπε: «Είναι πολύ όμορφη στιγμή. Ευλογημένη. Δεν φανταζόμουν ότι θα έχω πέντε παιδιά, έρχονται αυτά. Είναι καλά και η μαμά και το παιδί, η κοράκλα είναι καλά. Δεν ήταν και πολύ εύκολη γέννα. Ήμουν και Ταϋλάνδη 10 μέρες, και της έλεγα να περιμένει, και με το που γύρισα… Κράτησε ώρες, πήγε να γίνει φυσιολογικά αλλά μετά πήγαμε για καισαρική και όλα καλά. Δεν ήμουν παρών στον τοκετό, σε κανένα παιδί μου. Δεν μπορώ να βλέπω τον άνθρωπό μου να πονάει».

Για το αν έχει κλάψει στις γέννες των παιδιών του, ο Πύρρος Δήμας απάντησε: «Σε όλες τις γέννες των παιδιών μου έκλαψα. Αυτά είναι μεγάλες στιγμές. Είναι τα μετάλλιά μας, μετάλλια ζωής».

Τέλος, αποκάλυψε ότι η κόρη τους με την Αφροδίτη Σκαφίδα, θα πάρει το όνομα της μητέρας του που έφυγε από τη ζωή πριν λίγα χρόνια.

«Η κόρη μας θα πάρει το όνομα της μητέρας μας που έχασα το 2021, τότε γνώρισα και την Αφροδίτη. Ελευθερία θα την ονομάσουμε» δήλωσε ο Πύρρος Δήμας.

Η ανάρτηση του Πύρρου Δήμα από το μαιευτήριο

Το πρωί του Σαββάτου 13 Απριλίου, ο αθλητής φωτογράφισε το χέρι της νεογέννητης κόρης του μέσα από το μαιευτήριο. Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram, ο Πύρρος Δήμας έγραψε: «Γεμάτοι ευτυχία και συγκίνηση κρατάμε στην αγκαλιά μας το μικρό μας θαύμα! Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε τον κόσμο μαζί σου… Καλώς ήρθες άγγελέ μας! (Η κοράκλα μας)».

Ο ολυμπιονίκης μίλησε πριν από λίγο καιρό στην τηλεοπτική εκπομπή «Στιγμές» και αρχικά αναφέρθηκε στην αντίδραση των παιδιών του, όταν τους μίλησε για τη σχέση του με την αθλήτρια. Ο ίδιος δήλωσε ότι: «Είπα στα παιδιά ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε, δεν μπορώ να πω ότι το δέχθηκαν με μεγάλη χαρά και το καταλαβαίνω, το βρίσκω φυσιολογικό αλλά είναι και κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους».

Στην πορεία της συνέντευξής του, ο Πύρρος Δήμας είχε πει για το νέο μέλος της οικογένειας: «Κοριτσάκι θα είναι. Κοράκλα τη λέω εγώ. Τρεις κόρες, δύο γιοι, δεν θα κάνω έκτο, θα πάρω τηλεόραση για το υπνοδωμάτιο» τόνισε με χιουμοριστική διάθεση στην εκπομπή.

Όσο για την Αφροδίτη Σκαφίδα, ο αθλητής σχολίασε ότι ήρθε στη ζωή του, σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνον. «Έχασα τον πατέρα μου το 2017, την Αναστασία του 2018 και την Αφροδίτη την γνώρισα όταν έχασα τη μάνα μου και είναι από αυτά που λες ευτυχώς ο Θεός την έστειλε δίπλα μου» είπε πιο συγκεκριμένα, ο Πύρρος Δήμας.

Ο γάμος τους

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι το απόγευμα του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου. Το χαρμόσυνο γεγονός έγινε γνωστό μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με φωτογραφίες και βίντεο που κοινοποίησαν καλεσμένοι του ζευγαριού.

Το μεσημέρι της επομένης, ο Πύρρος Δήμας ανήρτησε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο με τη στιγμή που ο κουμπάρος αλλάζει τα στέφανα των νεονύμφων.

Σχετικά Άρθρα