Επέστρεψε στο Bar η Μαρίνα… ΠΑΜ- Λύθηκε η παρεξήγηση με την ιδιοκτήτρια

 Επέστρεψε στο Bar η Μαρίνα… ΠΑΜ- Λύθηκε η παρεξήγηση με την ιδιοκτήτρια

Ανατροπή στο ζήτημα που προέκυψε με το Scorpios Music Bar και την απομάκρυνση της Μαρίνα Μπομπέτσι, της μελαχρινής πρωταγωνίστριας που με την ατάκα της «Σκορπιός είναι για σένα. ΠΑΜ» στο βίντεο που κυκλοφόρησε το μαγαζί στο διαδίκτυο έγινε viral.

Πιο συγκεκριμένα, η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα την προσέλαβε ξανά, όπως έγινε αρχικά γνωστό από ένα story της Σάσας Σταμάτη στο Instragram.

Στη συνέχεια, ανέβηκε στο TikTok νέο βίντεο από τη συνάντηση των δύο γυναικών που έλυσε την παρεξήγηση.

@scorpiosmusicbarbackup Χαρά και τσαχπινιά στο μαγαζί μας με όλα τα κανάλια εδώ για την επιστροφή του συλλεκτικού μοντέλου μας! @Ayaz_Music_Official #scorpiosmusicbarathens #μπαμ #girls ♬ πρωτότυπος ήχος – Ayaz_Music_Official

Αρχικά, ο Μαρίνα Μπομπέτσι είχε δηλώσει στην «On Time» ότι η πρώην φίλη της και ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα, την απέλυσε γιατί τη ζήλευε.

«Η Μαρία Ιορδάνοβα με σταμάτησε από το μαγαζί. Δεν της άρεσε ότι ο κόσμος ερχόταν και με ζητούσε. Έλεγαν “πού είναι η μελαχρινή, που λέει το ΠΑΜ;”. Ήθελε να καρπωθεί την επιτυχία εκείνη και το μαγαζί. Έβγαλε ζήλια, θεωρώ, και κακία. Κρίμα, γιατί γνωριζόμαστε τόσα χρόνια», δήλωσε η ίδια.

Η ιδιοκτήτρια, πάντως, Μαρία Ιορδάνοβα, έδωσε μια άλλη εκδοχή για το τέλος της συνεργασίας τους: «Την έδιωξα. Έκανε το μαγαζί άνω κάτω. Μέθυσε ένα βράδυ και άρχισε να βρίζει όλο τον κόσμο και να πετάει ποτήρια. Την ξέρω δεκαπέντε χρόνια. Ξέρουμε όταν πίνει τι γίνεται. Έγινε πολλές φορές. Είχαμε παράπονα από πελάτες. Αναγκάστηκα να τη διώξω, που έκανε άνω κάτω το μαγαζί. Ο κόσμος που την έχει ζήσει την ξέρει».

Σχετικά Άρθρα