Με ομογενείς συναντήθηκε στη Βοστώνη ο Δένδιας- Η ασφάλεια της χώρας στο επίκεντρο των συζητήσεων

 Με ομογενείς συναντήθηκε στη Βοστώνη ο Δένδιας- Η ασφάλεια της χώρας στο επίκεντρο των συζητήσεων

«Οι προκλήσεις ασφαλείας στο διεθνές περιβάλλον και στην ευρύτερη περιοχή της χώρας μας, οι οποίες απαιτούν τη μεταρρύθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων με την “Ατζέντα 2030″» βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας Νίκου Δένδια με διακεκριμένους ομογενείς από διάφορους κλάδους.

«Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Δένδιας αντάλλαξε απόψεις με τους διακεκριμένους Έλληνες ομογενείς για τη μεταρρύθμιση στις Ένοπλες Δυνάμεις και τη δυνατότητα συμβολής της ομογένειας, σε ζητήματα καινοτομίας και τεχνολογίας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο επιχειρηματίας Γιώργος Αντωνιάδης, ο οποίος από τον Μάρτιο του 2023 είναι πρόεδρος των επιτρόπων του κολλεγίου Αθηνών στις ΗΠΑ, ο Κωνσταντίνος Σπηλιάκος, της εταιρείας κυβερνοασφάλειας EOS Systems, o Παύλος Τσιτσόπουλος, πρόεδρος της ομογενειακής οργάνωσης επιχειρηματιών «ΑΩ», η Ειρήνη Ηλιακή, λοιμωξιολόγος στο Cambridge Health Alliance (ανιψιά του πεσόντος εν ώρα καθήκοντος Σμηναγού Κ. Ηλιάκη), ο επιχειρηματίας Γιώργος Φραγκιουδάκης, η Μαρίνα Χατζόπουλος, πυρηνικός φυσικός, επικεφαλής της NGO «Δέον», και ο Σταμάτης Αστράς, επιχειρηματίας.

Επίσης παρών ήταν ο γενικός πρόξενος στη Βοστώνη Συμεών Τέγος.

Σχετικά Άρθρα