Λιάγκας σε Αυτιά: “Δεν ξεκίνησες καλά, στο λέω με αγάπη”

 Λιάγκας σε Αυτιά: “Δεν ξεκίνησες καλά, στο λέω με αγάπη”

Ο Γιώργος Αυτιάς είναι και με τη βούλα πλέον υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές και οι πρώτες δηλώσεις του στον Γιώργο Παπαδάκη προκάλεσαν ήδη την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα σήμερα στο «Πρωινό».

«Μέχρι σήμερα ο Γιώργος Αυτιάς ήταν συνάδελφος κι εμένα δεν μου αρέσει να κρίνω συναδέλφους. Τώρα που πέρασε απέναντι, έχω δικαίωμα να τον κρίνω. Γιώργο μου, δεν ξεκίνησες καλά και στο λέω με αγάπη. Μου θυμίζεις τον Ζαγοράκη που για να δικαιολογήσει τη μεταγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία που εξελέγη 2 φορές, στο ΠΑΣΟΚ, βγήκε και είπε ότι στην Ευρώπη φοράμε τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Πολύ ωραία δικαιολογία. Πάμε παρακάτω

Εσύ φόρεσες τη φανέλα της Νέας Δημοκρατίας και όχι της Εθνικής Ελλάδος. Δεν φόρεσες τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.

Και κάτι άλλο σε εσάς που θα μας εκπροσωπήσετε, γιατί για εσένα είναι δεδομένο, πρώτος θα είσαι, στην Ευρωβουλή. Δεν πρέπει να παίζετε με τα εθνικά χρώματα εσείς οι πολιτικοί μόνο εκτός έδρας. Κυρίως εντός έδρας Γιώργο μου αγαπημένε πρέπει να παίζετε με τα εθνικά χρώματα. Γιατί δυστυχώς επειδή εδώ παίζετε με γαλάζια, ροζ, κόκκινα σημαιάκια το αποτέλεσμα είναι τα Τέμπη, οι Άγιοι Ανάργυροι, τα πλοία που βουλιάζουν κι όλα αυτά που καταγράφουμε εμείς κι εσύ όταν ήσουν δημοσιογράφος, πριν γίνεις πολιτικός.

Για εμένα αυτή η πρώτη σου δήλωση είναι ατυχής. Δεν μπορούμε να λέμε ότι στην Ευρώπη πάμε με την Εθνική Ελλάδος και διεκδικούμε. Στην Ελλάδα τι; Δεν είμαστε Εθνική Ελλάδος και ενδιαφερόμαστε οι Μπλε για τους Μπλε, οι Πράσινοι για τους Πράσινους, οι Ροζ για τους Ροζ κι οι Κόκκινοι για τους Κόκκινους; Εδώ δηλαδή φοράμε κομματικά μπλουζάκια και μας ενδιαφέρει το καλό μόνο της δικής μας κομματικής πελατείας; Τι δήλωση ήταν αυτή βρε Γιώργο; Ατυχής! Ξεκίνησε η κριτική να ξέρεις», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

Σχετικά Άρθρα