Ευρωεκλογές: Ο Αντώναρος θυμίζει πότε έγινε τελευταία φορά ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών

 Ευρωεκλογές: Ο Αντώναρος θυμίζει πότε έγινε τελευταία φορά ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών

Ο Ευάγγελος Αντώναρος θυμίζει στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη ότι έχει ξαναγίνει ντιμπέιτ (τηλεμαχία τότε) πολιτικών αρχηγών πριν από Ευρωεκλογές.

Σε ανάρτησή του αφού ενημερώνει πως το 2009 με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή -όταν εκείνος ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος- είχε γίνει ντιμπέιτ. Προσθέτει μάλιστα πως κάτι ανάλογο -αν θυμάται καλά- είχε γίνει και το 2004 «επίσης με τον Καραμανλή που ξέρει να τιμά τους θεσμούς και τις υποχρεώσεις του».

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Αδιόρθωτος παθολογικός ψεύτης ο κυβερν. εκπρόσωπος. Είπε ότι σε καμία αναμέτρηση στο παρελθόν για τις ευρωεκλογές δεν έγινε νιμπλειτ πολιτικών αρχηγών.

Κι όμως έγινε. Το 2009 με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή — ήμουν εγώ εκπρόσωπος τότε. Αλλά και το 2004 αν θυμάμαι καλά. Επίσης με τον Καραμανλή που ξέρει να τιμά τους θεσμούς και τις υποχρεώσεις του. Αντίθετα με τον σημερινό πρωθυπουργο της αυθαιρεσιας και της αυταρέσκειας.

Ποιος θα τραβήξει το αυτί αυτού του προκλητικού κυρίου που με την αυθάδεια της αμετροέπειας του λέει ό,τι του κατέβει;

Βλέπετε τρέμει κι αυτός το ενδεχόμενο ότι το αφεντικό του θα μπορούσε να αντιμετωπίσει σε στούντιο χωρίς προκατ ερωτήσεις και μέχρι το τελευταίο κόμμα προετοιμασμένες απαντήσεις τον Στέφανο Κασσελάκη. Τότε θα φαινόταν όλη η αδιανόητη πολιτική του γύμνια.

Σχετικά Άρθρα