Τέμπη: Μήνυμα Πλακιά σε δημοσιογράφο – “Θα περίμενα έστω και λίγο να μας σεβαστείτε”

 Τέμπη: Μήνυμα Πλακιά σε δημοσιογράφο – “Θα περίμενα έστω και λίγο να μας σεβαστείτε”

Μήνυμα προς τη δημοσιογράφο Ιωάννα Μάνδρου έστειλε ο Νίκος Πλακιάς αναφερόμενος στην εντύπωση που του έκανε η συμπεριφορά της δημοσιογράφου στην είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου. 

Ο πατέρας που έχασε στα Τέμπη τα δίδυμα κορίτσια και την ανιψιά του κάνει λόγο για προκλητική και αλαζονική συμπεριφορά της Ιωάννας Μάνδρου, που με «ένα υπεράνω ύφος» έκανε μαθήματα δημοσιογραφίας σε νέα παιδιά. Δεν δίστασε να αφήσει ο κ. Πλακιάς να εννοηθεί ότι, η δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη από την κ. Αδειλίνη ξέρει την αλήθεια…

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Και αφού τα βάζουμε σιγά σιγά στην σειρά να τα πούμε όλα, γιατί κάποτε σε αυτό το κράτος πρέπει να λάμψει η αλήθεια και το φως. Εκείνη την ημέρα που πήγα στο δικαστικό κάτω στη είσοδο ήταν αυτή η Κυρία με το μπλε φόρεμα που πήρε την συνέντευξη της Κυρίας Αδειλίνης η γνωστή δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου που με ένα ύφος υπεράνω αγόρευε σε πέντε έξι νεαρούς και νεαρές που την ακούγανε με τεράστια αφοσίωση που μου έκανε εντύπωση. Τα έφερε έτσι η ζωή που σήμερα άρχισα να καταλαβαίνω ότι τα πάντα είναι ένας αλυσιδωτός κρίκος. Λυπάμαι όμως Κυρία Ιωάννα γιατί έχετε και μια δίδυμη αδερφή την Χριστίνα όπως είχα και εγώ τα κορίτσια μου την Χρύσα και την Θώμη. Θα περίμενα έστω και λίγο να μας σεβαστείτε και να μην πάρετε μέρος σε τέτοιες συζητήσεις για να αυτοπροβάλλεται τον εαυτό σας και να συμμετάσχετε σε απαντήσεις που ήδη γνώριζαν τις ερωτήσεις. Απο όλο τον κόσμο έχω πάρει μνμ αγάπης από οικογένειες δίδυμων. Από εσάς πήρα το απόλυτο 0. Μακάρι να έχω κάνει λάθος αλλά δεν νομίζω γιατί το ένστικτο του Πατέρα που του δολοφόνησαν τα παιδιά δύσκολα κάνει».

Σχετικά Άρθρα