Συνελήφθησαν δύο μαθητές με ποσότητες ναρκωτικών έξω από σχολείο

 Συνελήφθησαν δύο μαθητές με ποσότητες ναρκωτικών έξω από σχολείο

Χειροπέδες σε δύο μαθητές έξω από σχολείο στο Γαλάτσι για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων πέρασαν οι αστυνομικές αρχές.

Η σύλληψη των δύο μαθητών ΕΠΑΛ έγινε χθες το μεσημέρι (Τετάρτη, 10/4), κοντά σε γνωστό σχολικό συγκρότημα της περιοχής, ενώ παράλληλα συνελήφθη και η μητέρα του ενός εκ των δύο, που είναι ανήλικος,

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο επιχειρησιακής δράσης της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες δύο μαθητές, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων, ενώ απογευματινές ώρες εντοπίστηκε και συνελήφθη και η 47χρονη, μητέρα του ενός για παραμέληση εποπτείας.

Συγκεκριμένα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, εντοπίστηκαν οι δύο μαθητές που μόλις είχαν βγει από την κεντρική είσοδο του σχολικού συγκροτήματος, και σε σωματικό έλεγχο βρέθηκαν 10 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 14,1 γραμμάρια κάνναβης.

Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια των δύο συλληφθέντων, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν έξι σουγιάδες και δύο μαχαίρια. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η 47χρονη μητέρα τελικά αφέθηκε ελεύθερη με προφορική εντολή της Εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης.

Σχετικά Άρθρα