ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι εκβιαζόμενοι κ. Κασσελάκη;

 ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι εκβιαζόμενοι κ. Κασσελάκη;

Τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ, απαντώντας αφενός στο γεγονός ότι «δεν έκανε μήνυση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη» για τις υποκλοπές και αφετέρου ζητώντας με τη σειρά του απαντήσεις για το πόθεν έσχες του.

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο μόνος πολιτικός, που προσέφυγε στην ελληνική και ευρωπαϊκή δικαιοσύνη αποκαλύπτοντας το σκάνδαλο των υποκλοπών και επιτυγχάνοντας μια πρώτη νίκη σε βάρος του παρακράτους του Μαξίμου με την απόφαση του ΣτΕ.

Σε αντίθεση με υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κίνησαν καμία νομική διαδικασία, αν και ήταν θύματα.

Άραγε ποιοι είναι οι εκβιαζόμενοι, κ. Κασσελάκη;

Ο άλλοτε υποψήφιος υπουργός της Νέας Δημοκρατίας τα λέει όλα αυτά από ανοησία ή ιδιοτέλεια; Γιατί είναι ταυτόσημα με όσα διακινεί ο Άδωνις Γεωργιάδης και τα κυβερνητικά τρολ.

Προκαλεί σε κάθε περίπτωση εντύπωση που ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ μας παρουσίασε το νέο του σπίτι αξίας 1,8 εκατομμυρίων ευρώ, αρνείται πεισματικά να δημοσιοποιήσει την περιουσιακή του κατάσταση, όπως συμβαίνει με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Αν είναι αλήθεια τόσο πετυχημένος και δεν φοβάται τίποτα γιατί αρνείται να δηλώσει σε πόσες εταιρείες συμμετείχε και να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες του πριν από τις ευρωεκλογές;».

Σχετικά Άρθρα