Ηλιούπολη: Νέα στοιχεία ανατρέπουν τα δεδομένα-Ενδείξεις ότι ο γιος σκότωσε τη μάνα και αυτοκτόνησε

 Ηλιούπολη: Νέα στοιχεία ανατρέπουν τα δεδομένα-Ενδείξεις ότι ο γιος σκότωσε τη μάνα και αυτοκτόνησε

Οι Αρχές πραγματοποιούν εξονυχιστικές έρευνες σχετικά με τον θάνατο της 63χρονης γυναίκας και του 36χρονου γιου της στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη, όπου βρέθηκαν νεκροί με τραύματα στο κεφάλι από όπλο. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο γιος βρέθηκε σε ακαμψία, που σημαίνει ότι πέθανε μόλις λίγες ώρες πριν βρεθεί, ενώ η μητέρα ήταν νεκρή για περίπου μία εβδομάδα.

Ο 36χρονος έφερε τραύμα στο μάγουλο και την γνάθο και όλα δείχνουν ότι δεν πέθανε ακαριαία. Βρέθηκαν άλλωστε ίχνη αίματος από το σημείο που βρέθηκε η καραμπίνα έως το κρεβάτι που κατέληξε.

Τα εν λόγω στοιχεία όμως οδηγούν τις Αρχές στο σενάριο ο γιος να σκότωσε τη μητέρα και στη συνέχεια να αυτοπυροβολήθηκε προτού καταλήξει. Σαφώς, όλα τα ενδεχόμενα είναι ακόμα ανοιχτά. Εξάλλου, πληροφορίες αναφέρουν ότι μητέρα και γιος είχαν συχνά έντονους καβγάδες.

Η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ενώ απαντήσεις αναμένεται να δώσει η εξέταση της καραμπίνας που βρέθηκε στο σπίτι αλλά και η ιατροδικαστική εξέταση.

Νέα διάσταση στο θρίλερ της Ηλιούπολης δίνει πιθανότατα μαρτυρία γείτονα της άτυχης 61χρονης και του 36χρονου γιου της. Όπως ανέφερε, την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Πέμπτη (4/4) παρατήρησε ύποπτες κινήσεις από έναν άγνωστο άνδρα πάνω στην ταράτσα της πολυκατοικίας ενώ ο γαμπρός του άκουσε λίγο αργότερα και πυροβολισμό.

«Είδαμε ένα κύριο με μαύρα ρούχα, την περασμένη Πέμπτη, πάνω στην ταράτσα και έκανε βόλτα. Δεν μπορούσα να δω τα χαρακτηριστικά του» ανέφερε αρχικά ο μάρτυρας και γείτονας της 61χρονης και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο γαμπρός μου άκουσε πυροβολισμό. Αλλά νόμιζε ότι ήταν κροτίδα. Ήταν βράδυ όταν έγινε αυτό».

Άλλος γείτονας ανέφερε για την υπόθεση: «Την ξέραμε την οικογένεια, γιατί εδώ μέναμε. 36 χρόνια δεν έχουν δώσει δικαίωμα. Πιστεύω ότι έγινε κάποια διάρρηξη, κάποια εγκληματική ενέργεια. Έχω να τους δω καιρό. Το άκουσα από τις ειδήσεις. Μάνα και γιος ήταν μια χαρά. Το παιδί ήταν χαμηλών τόνων. Δεν άκουσα πυροβολισμούς. Περνάω κάθε μέρα από εδώ», είπε άνδρας που μένει στη γειτονιά μιλώντας σε δημοσιογράφους.

«Γνώριζα τη μητέρα ήταν κοντά στα 60. Ο γιος της λίγο μετά τα 30. Ήταν ήσυχοι, Δεν είχαν ενοχλήσει ποτέ τη γειτονιά. Ο σύζυγος της οικογένειας είχε πεθάνει» ανέφερε άνδρας που μένει στη γειτονιά.

Σχετικά Άρθρα