Ηλιούπολη: Έγκλημα δείχνουν τα πρώτα στοιχεία-Νεκροί μάνα και γιος από πυροβολισμούς στο διαμέρισμά τους

 Ηλιούπολη: Έγκλημα δείχνουν τα πρώτα στοιχεία-Νεκροί μάνα και γιος από πυροβολισμούς στο διαμέρισμά τους

Οι δύο άνθρωποι έφεραν τραύμα από καραμπίνα στο κεφάλι, ενώ στον χώρο, μακριά από τις σορούς, εντοπίστηκε μία καραμπίνα με τους αστυνομικούς να εξετάζουν αν πρόκειται για το όπλο του εγκλήματος. Ο γιος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι, ενώ η μητέρα του σε μια καρέκλα. Η αστυνομία ψάχνει να βρει απαντήσεις για το τι συνέβη καθώς στο σπίτι ήταν αναστατωμένο και με ανοιχτή την πίσω πόρτα.

Το φρικτό φονικό αποκαλύφθηκε το βράδυ της Τετάρτης (10.4.2024) όταν μια γειτόνισσα ειδοποίησε την αστυνομία για άσχημη μυρωδιά που έρχεται από το διαμέρισμα. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα της οδού Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη και με τη βοήθεια κλειδαρά μπήκαν μέσα και βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο σκηνικό.

Στο σαλόνι βρίσκονταν νεκρή μια γυναίκα 60 ετών καθισμένη σε καρέκλα και φέροντας σφαίρα στο κεφάλι. Στο διπλανό υπνοδωμάτιο εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι, επίσης από πυροβολισμό στο κεφάλι, ο γιος της, 36 ετών.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, αν και το επικρατέστερο είναι αυτό της δολοφονίας καθώς μια καραμπίνα εντοπίστηκε σε άλλο δωμάτιο, μακριά από τα δύο πτώματα. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το σενάριο της δολοφονίας ενισχύεται από το γεγονός ότι η πίσω πόρτα του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου ήταν παραβιασμένη και δεν αποκλείεται κάποιος να μπήκε από τη πίσω πόρτα με σκοπό τη ληστεία ή τη δολοφονία, με άγνωστα κίνητρα. Μάλιστα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι το διαμέρισμα ήταν ακατάστατο, σαν κάποιος να το είχε ψάξει. 

Απαντήσεις αναμένεται να δώσει η εξέταση της καραμπίνας αλλά και η ιατροδικαστική εξέταση.

Η γυναίκα που ειδοποίησε την Άμεση Δράση σημείωσε ότι τα θύματα εδώ και μερικές μέρες δεν είχαν δώσει σημάδια ζωής. Σημειώνεται πως ο πατέρας της οικογένειας έχει πεθάνει εδώ και χρόνια.

Γείτονας της οικογένειας, μιλώντας στην ΕΡΤ, σημείωσε πως η οικογένεια έχει άλλη μια κόρη, η οποία ωστόσο έχει απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό από το διαμέρισμα. 

Σχετικά Άρθρα