Η αποκάλυψη του Κύρτσου για τον Ζαγοράκη

 Η αποκάλυψη του Κύρτσου για τον Ζαγοράκη

Με μία ανάρτηση στο “X” ο Γιώργος Κύρτσος εκθειάζει τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος όπως ανακοινώθηκε θα ξαναδιεκδικήσει μία θητεί στην ευρωβουλή με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και όχι της ΝΔ, με την οποία είχε εκλεγεί αρχικά.

Όπως υποστηρίζει, στην αναμέτρηση Ζαγοράκης – Μητσοτάκης το σκορ είναι 2-0 υπέρ του “captain”, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους πιστεύει κάτι τέτοιο και παράλληλα αποκαλύπτει τη συζήτηση που είχε ο ίδιος με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, λίγο πριν τη “μεταγραφή” του στη Χαριλάου Τρικούπη.

“Τον Captain Ζαγοράκη τον γνωρίζω καλά από τη δουλειά μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Είχε μάλιστα την καλοσύνη να με βάλει στην ομάδα μπάσκετ του -την περίοδο μέχρι το 2019-
η οποία μετρούσε τις δυνάμεις της με την ομάδα του Ανδρουλάκη. Τον Ζαγοράκη τον ξεχωρίζω για ένα λόγο που δεν προσέχουν ή δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι. Στην… αναμέτρηση Ζαγοράκης-Μητσοτάκης το σκόρ είναι 2-0 υπέρ του Captain, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ο Ζαγοράκης κατήγγειλε πρωθυπουργό, κυβέρνηση για εξυπηρέτηση κυκλωμάτων του ποδοσφαίρου. Εκείνη την εποχή του έκανα δημόσια κριτική προσπαθώντας να υπερασπιστώ.. τον Μητσοτάκη. Το αποτέλεσμα; Ο Ζαγοράκης διαγράφηκε από τη ΝΔ. Δεν πήρε πίσω τίποτα από τα σκληρά που είπε. Ο Μητσοτάκης τα κατάπιε όλα, ξέχασε τη διαγραφή,
τον επανένταξε στην ομάδα των ευρωβουλευτών της ΝΔ και τον προώθησε στην προεδρία της ΕΠΟ. Ζαγοράκης-Μητσοτάκης 1-0″ έγραψε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής.

“Το 2-0 ήλθε με την απόφασή του να κατέβει στις ευρωεκλογές με Ανδρουλάκη-ΠΑΣΟΚ. Πριν λίγο καιρό συναντηθήκαμε στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών και με..προειδοποίησε με το γνωστό του χιούμορ. Κύριε Γιώργο,τι θα έλεγες αν σου έλεγα ΠΑΟΚ-ΠΑΣΟΚ-Ηλεκτροσόκ; Με το καλό, του απάντησα, αλλά νόμιζα ότι συνεννοείσαι με τον Μητσοτάκη. Κύριε Γιώργο, πηγαίνω πάντα εκεί που με αγαπάνε. Ζαγοράκης-Μητσοτάκης 2-0!” πρόσθεσε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Κύρτσος.

Σχετικά Άρθρα