Ζαγοράκης: “Είμαι Εθνική Ελλάδος και τώρα είμαι με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη” – Τι απαντά σε Κακλαμάνη

 Ζαγοράκης: “Είμαι Εθνική Ελλάδος και τώρα είμαι με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη” – Τι απαντά σε Κακλαμάνη

«Δεν θα μπω ποτέ σε αντιπαράθεση με κάποιον που δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί. Δεν ανέχομαι να μου λένε για ηθική», είπε σήμερα ο Θοδωρής Ζαγοράκης απαντώντας στο πρόσφατο καυστικό σχόλιο του Νικήτα Κακλαμάνη.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ είπε πως: «Είναι η άποψή του αυτή. Δεν θα μπω ποτέ σε αντιπαράθεση με κάποιον που δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί. Δεν ανέχομαι να μου λένε για ηθική. Δεν έχω δώσει δικαίωμα ποτέ, ο κ. Κακλαμάνης καλά θα κάνει να ενημερωθεί πρώτα για το τι έχει συμβεί. Από τη στιγμή που τοποθετείται δημόσια για εμένα, θα έπρεπε να ξέρει τι έχει συμβεί τους 3-4 τελευταιους μήνες. Δεν υπάρχει περίπτωση να εκθέσω κανέναν».

Όταν ρωτήθηκε αν είναι Νέα Δημοκρατία ή ΠΑΣΟΚ ανέφερε: «Είμαι Εθνική Ελλάδας και τώρα είμαι με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη. Το ευρωκοινοβούλιο είναι τελείως διαφορετικό από το ελληνικό κοινοβούλιο. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση όπως στην Ελλάδα. Αν υπήρχε, δεν θα μπορούσα να υπερασπιστώ κάτι τέτοιο. Και στο παρελθόν έχουν γίνει μεταγραφές σε άλλα κόμματα. Ο Ζαγοράκης φταίει;».

Μιλώντας στο Action 24, ο κ. Κακλαμάνης σχολίασε την υποψηφιότητα του κ. Ζαγοράκη με το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας: «Όφειλε να πάρει και έναν δεξιό το ΠΑΣΟΚ. Έχουμε μαζέψει το μισό ΠΑΣΟΚ. Αφήστε να φύγει ένας από εμάς να πάει στο ΠΑΣΟΚ. Για όνομα του Θεού που γίνεται ολόκληρος ντόρος. Εμένα να πειράζει; Ευτυχώς που τον ξεφορτωθήκαμε».

Σχετικά Άρθρα