Το νέο αγωνιστικό ριάλιτι που φέρνει ο Acun στον ΣΚΑΙ -Ομοιότητες με Survivor

 Το νέο αγωνιστικό ριάλιτι που φέρνει ο Acun στον ΣΚΑΙ -Ομοιότητες με Survivor

Ένα νέο ριάλιτι αναμένεται να καταφτάσει στους δέκτες μας την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ο λόγος για το “Exathlon”, ένα αγωνιστικό ριάλιτι το οποίο έχει προβληθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες, όπως στη Βραζιλία, στη Ρουμανία, στο Μεξικό.

Το εν λόγω πρόγραμμα έχει ορισμένες ομοιότητες με το Survivor. Πραγματοποιείται και γυρίζεται στον Άγιο Δομίνικο, ενώ περιλαμβάνει, επίσης, δύο ομάδες: διάσημων και μη. Επίσης, δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο αγωνιστικό κομμάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το καινούργιο κόνσεπτ της AcunMedya του Ατζούν Ιλιτζαλί, αναμένεται να γυριστεί τον Σεπτέμβριο και η προβολή του θα καλύψει την prime time ζώνη το ΣΚΑΙ.

Σημειώνεται πως ο παρουσιαστής του “Exathlon” δεν έχει ακόμα βρεθεί, με τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ να κάνουν αναφορές σε διάφορα ονόματα επωνύμων.

Όπως αναφέρεται στην περιγραφή του παιχνιδιού, το “Exatlon” είναι μια σειρά ριάλιτι όπου δύο ομάδες διαγωνιζόμενων, με καλή φυσική κατάσταση, ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Οι ομάδες αποτελούνται από αθλητές ή επαγγελματίες του αθλητισμού και διασημότητες στη μία ομάδα και απλούς ανθρώπους με αθλητικές ικανότητες, από όλα τα κοινωνικά στρώματα, στην άλλη ομάδα. Όλοι πρέπει να έχουν ισχυρές σωματικές δεξιότητες και αθλητικές ικανότητες.

Ο ομαδικός διαγωνισμός περνά σε ατομικό επίπεδο τις τελευταίες εβδομάδες, με αποκορύφωμα τον τελευταίο γύρο, όπου ένας άνδρας και μια γυναίκα στέφονται πρωταθλητές του “Exatlon”. Το φινάλε του ριάλιτι ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα που προβάλλεται, καθώς σε κάποια format, ο άνδρας και η γυναίκα ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να αναδειχθεί ένας νικητής.

Σχετικά Άρθρα