Παρασκευαΐδης για Ανδρουλάκη: Καλώς τον παρακολούθησαν, αν ήταν για εθνικό συμφέρον

  Παρασκευαΐδης για Ανδρουλάκη: Καλώς τον παρακολούθησαν, αν ήταν για εθνικό συμφέρον

Αίσθηση έχει προκαλέσει η δήλωση του βουλευτή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, σχετικά με το ζήτημα της παρακολούθησης του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο κανάλι της Βουλής το πρωί της Δευτέρας και απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην ΑΔΑΕ και την ενημέρωσή του από τον κ. Ράμμο, κ. Παρασκευαΐδης είπε ότι «αν η παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη έγινε για εθνικούς λόγους, τότε καλώς έγινε».

«Αν οι εθνικοί λόγοι είναι τέτοιοι δεν θα τους πει, είπαμε πάνω απ’ όλα είναι η πατρίδα, το εθνικό συμφέρον. Αν ήταν τέτοιοι οι λόγοι φυσικά δεν πρέπει να τους πει. Αν ήταν όμως λόγοι πονηροί, λόγοι που κοιτάμε να πιάσουμε για να εκβιάσουμε κάποιον, τότε πρέπει να τους πει, ότι με παρακολουθούσε για να βρει κάτι να με εκβιάσει για πολιτικά θέματα», είπε συγκεκριμένα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και συνέχισε:

«Αν τον παρακολουθούσαν για το εθνικό συμφέρον καλώς τον παρακολουθούσαν αλλά έπρεπε να είχαν γίνει ορισμένες διαδικασίες, που δεν γινόντουσαν. Είναι τέτοια τα συστήματα των παρακολουθήσεων, είναι ξένες εταιρείες, δεν ξέρω ακριβώς πώς γίνεται η κατάσταση αλλά πρέπει να προσέχουμε και να σεβόμαστε τα προσωπικά δεδομένα των άλλων».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 09.45:

Σχετικά Άρθρα