Παππάς: Όσοι από το κόμμα μου έκαναν πόλεμο ευτυχώς δεν είναι πια εδώ μαζί μας -Θερμά λόγια για Κασσελάκη

 Παππάς: Όσοι από το κόμμα μου έκαναν πόλεμο ευτυχώς δεν είναι πια εδώ μαζί μας -Θερμά λόγια για Κασσελάκη

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια για τον Στέφανο Κασσελάκη και το όραμά του με το οποίο όπως είπε ταυτίζεται, μίλησε ο Νίκος Παππάς στον σύντομο χαιρετισμό του στην εκδήλωση παρουσίασης των πρώτων υποψηφίων για τις προκριματικές εκλογές. Όμως άφησε και μπηχτές για τους αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της διάσπασης, που όπως είπε του έκαναν «πόλεμο». Ο «πρώην καλαθοσφαιριστής», όπως συστήθηκε, αναφέρθηκε στην πρώτη του επαφή με τον ΣΥΡΙΖΑ όταν ο Αλέξης Τσίπρας του έκανε κρούση για την υποψηφιότητα στο Δήμο της Αθήνας, η οποία όπως είπε «για πολλούς και διάφορους λόγους δεν προχώρησε».

Ειδικότερα, ο Νίκος Παππάς συστήθηκε ως πρώην καλαθοσφαιριστής, και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Δε με συνοδεύει κάποιο φαντασμαγορικό βιογραφικό, τελείωσα το μεγάλο πανεπιστήμιο του αθλητισμού ειδικότερα του πρωταθλητισμού, σε όλη αυτή τη διαδρομή δεν νιώθω ότι έμεινα αποκομμένος από την κερκίδα και κατ’ επέκταση από την κοινωνία, πάντα ένιωθα τον παλμό της αφουγκραζόμουν τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους».

«Μπαίνω στον στίβο της πολιτικής γιατί θέλω να προσφέρω», πρόσθεσε και αναφέρθηκε στο πρόσφατο παρελθόν και την κρούση του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η αρχή έγινε όταν ο Αλέξης Τσίπρας, είδε στο πρόσωπό μου τον επόμενο δήμαρχο της Αθήνας. Δυστυχώς αυτή η υποψηφιότητα δεν προχώρησε για πολλούς και διάφορους λόγους. Στη συνέχεια ήρθε η εμπιστοσύνη και στήριξη του προέδρου μας Στέφανου Κασσελάκη, που τον ευχαριστώ, νομίζω ταυτίστηκε με τις ιδέες μου κι εγώ ταυτίζομαι με το όραμά του».

Όλη αυτή η εμπιστοσύνη και η στήριξη, είπε, «αλλά και ο πόλεμος που μου κάνανε δυστυχώς άνθρωποι μέσα από το κόμμα που ευτυχώς όμως δεν είναι πια εδώ μαζί μας, με κάνανε δυνατότερο, με κάνανε πιο έμπειρο και πλέον νιώθω απόλυτα έτοιμος και σίγουρος να βγω μπροστά να αναλάβω ευθύνες και να φτάσουμε εκεί που μας αξίζει».

Και κλείνοντας τόνισε: «Στη ζωή μου και στο μπάσκετ έμαθα να κατακτώ πρωταθλήματα και αυτό έχω σκοπό να κάνω και με τον ΣΥΡΙΖΑ, να φτάσουμε όλοι μαζί στην κορυφή, μόνο η πρώτη θέση είναι ο στόχος και χαίρομαι που είμαι στην ίδια σελίδα με τον Στέφανο».

Σχετικά Άρθρα