Μαρινάκης: Ο κ.Κασσελάκης θέλει να επαναφέρει από το παράθυρο τους εφιάλτες που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια

 Μαρινάκης: Ο κ.Κασσελάκης θέλει να επαναφέρει από το παράθυρο τους εφιάλτες που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια

“Να πούμε το οξύμωρο ότι ένα χρόνο μετά την τελευταία λαϊκή ετυμηγορία στις διπλές κάλπες, εκεί που αποφάσισαν να δώσουν και πάλι τη στήριξης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Νέα Δημοκρατία, έρχεται ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ζητεί εκλογές.

Την ίδια στιγμή που θέτει στόχο να φτάσει το ποσοστό του 17%. Ο κ. Κασσελάκης ζητεί πρόωρες εκλογές τρία χρόνια πριν την ώρα τους για να λύσει τα εσωκομματικά του; Για να πιάσει το ποσοστό που είχε το κόμμα του πριν ένα χρόνο;  Δηλαδή, για λόγους συσπείρωσης. Αυτό είναι δικαίωμά του και αξιολογείται”, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, στη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων. “Το άρθρο του κ. Κασσελάκη ήταν γεμάτο ψέματα και συκοφαντείες, αλλά βγαίνει και μία αλήθεια…Ότι αυτές οι εκλογές δεν έχουν χώρο για χαλαρή ψήφο.

Ο κ. Κασσελάκης θέλει να επαναφέρει από το παράθυρο τους εφιάλτες που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια…Οι εκλογές της 9ης Ιουνίου είναι μία σημαντική εθνική κάλπη που θα επιβεβαιώσει και πάλι τη συνέχεια της σταθερότητας…”, σημείωσε. 

Ο κ. Μαρινάκης ανέφερε ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας αναγνώρισε τα βήματα της ελληνικής οικονομίας και επισήμανε ότι δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού. “Ενώ άλλες χώρες φλερτάρουν με την ύφεση, στην Ελλάδα ο ρυθμός ανάπτυξης είναι πενταπλάσιος του ευρωπαϊκού μέσου όρου…Τα κόκκινα δάνεια μειώνονται χρόνο με το χρόνο, έχουμε τη μεγαλύτερη εισροή κεφαλαίων από όλες τις χώρες της Ευρώπης…Έχουμε αύξηση των καταθέσεων και πάνω από 400.000 Έλληνες βρήκαν δουλειά στη χώρα…”, τόνισε. 

Όσον αφορά στη δημοσκοπική εικόνα της Νέας Δημοκρατίας, ο Παύλος Μαρινάκης σημείωσε ότι είναι νωπές οι μνήμες και της απόλυτης καταστροφής και της επανάκαμψης. “Εκπροσωπώ μία κυβέρνηση και ανήκωσε ένα ακόμα που δεν αντιμετωπίζουμε τις δημοσκοπήσεις κατά το δοκούν…Σεβόμαστε κάθε έρευνα και είναι σημαντικό ότι μετά από 5 χρόνια αποτυπώνεται και πάλι η πολιτική υπεροχή έναντι των αντιπάλων μας…Εργαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα…Οι εκλογές είναι ένα σταυροδρόμι για τη σταθερότητα της χώρας και τη συνέχεια της προόδου και της ανάπτυξης. Πιστεύουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα…”, πρόσθεσε. 

Σχετικά Άρθρα