Μανώλης Μαυρομμάτης: Επικοινωνεί κανονικά και συνομιλεί με διαύγεια-Τον είδαν Σαμαράς, Αυτιάς και Σταμάτης

 Μανώλης Μαυρομμάτης: Επικοινωνεί κανονικά και συνομιλεί με διαύγεια-Τον είδαν Σαμαράς, Αυτιάς και Σταμάτης

Συγκρατημένα αισιόδοξος είναι ο γιος του Μανώλη Μαυρομμάτη, Μιχάλης για την κατάσταση της υγείας της μητέρας του, η οποία παραμένει σε σταθερή αλλά σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του «Γεννηματάς».

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης βρίσκεται εκτός Εντατικής και μάλιστα όπως έγινε γνωστό τον επισκέφτηκαν στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, όπου έχει μεταφερθεί, οι Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Αυτιάς και Γιώργος Σταμάτης.

«Ο πατέρας μου ευτυχώς είναι σε αρκετά καλύτερη κατάσταση. Επικοινωνεί κανονικά και συνομιλεί με διαύγεια. Τώρα χρειάζεται χρόνος και ηρεμία για να μπορέσουν να βελτιωθούν και τα εγκαύματά του» είπε στο protothema.gr o γιος του Μιχάλης. «Η μητέρα μου παραμένει σε σταθερή αλλά πιο σοβαρή κατάσταση και το πάμε με συγκρατημένη αισιοδοξία. Εξακολουθεί να βρίσκεται στη ΜΕΘ» πρόσθεσε.

Θυμίζεται πως στις αρχές Απριλίου είχε αφαιρεθεί η τραχειοστομία από τον δημοσιογράφο και ευρωβουλευτή, ο οποίος, κατά πληροφορίες, είχε υποστεί εγκαύματα στο 25% του σώματός του, ενώ η σύζυγός του είχε εγκαύματα στο 40% του σώματος της καθώς και αναπνευστικό έγκαυμα μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι στα μέσα Φεβρουαρίου.

Σχετικά Άρθρα