Γυναικοκτονία Κυριακής:Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη στιγμή της δολοφονίας

 Γυναικοκτονία Κυριακής:Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη στιγμή της δολοφονίας

Τα νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα του MEGA από κάμερες ασφαλείας δείχνουν τη στιγμή που ο 39χρονος μαχαιρώνει μέχρι θανάτου το θύμα του, την ώρα που αφοπλίζεται , όταν ήδη η Κυριακή είχε υποκύψει μπροστά του και λίγο νωρίτερα, όταν η κοπέλα έφτασε στο τμήμα για να ζητήσει βοήθεια με τον φίλο της.

Στη συνέχεια όταν έφυγαν από τα γραφεία των αστυνομικών λίγο πριν από την έξοδο του τμήματος κι όταν ο δράστης άρχισε να τους πλησιάζει, με τους 2 τους να του έχουν γυρίσει την πλάτη και να προσπαθούν να φτάσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται στο φυλάκιο. Εκεί που ο αδίστακτος δράστης είχε ήδη αποφασίσει να σκοτώσει.

Οι εικόνες συμπληρώνουν το σκηνικό φρίκης με το βίντεο και τα ηχητικά ντοκουμέντα για τη γυναικοκτονία που συντάραξε και μούδιασε τη χώρα.

Για τη δολοφονία που σημειώθηκε στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος των Αγίων Αναργύρων. Για τη δολοφονία όπου η 28χρονη Κυριακή δεν βοηθήθηκε από κανέναν αστυνομικό.

Ο 39χρονος δράστης και η 28χρονη δολοφονημένη Κυριακή, θα αρραβωνιάζονταν πριν από περίπου 2 με 3 χρόνια, καθώς η αδικοχαμένη γυναίκα ήταν έγκυος, σύμφωνα με πρώην συνάδελφο του δράστη.

Σε δηλώσεις του στο MEGA ο άνθρωπος που είχε βρει δουλειές στον 39χρονο, αναφέρει: «Όταν με πήραν οι φίλοι μου και μου λένε, ρε συ ο Θανάσης, λέω «εντάξει, αυτός έχει ημερομηνία λήξης, σίγουρα θα αυτοκτονήσει» γιατί ξέρω την αγαπούσε την Κυριακή. Η Κυριακή ήταν ένα χρυσό κορίτσι, τον ακολουθούσε, την έπειθε, μάλωναν. Με παίρνει πριν δύο ή τρία χρόνια, δεν θυμάμαι, μου λέει: «μάστορα, αν έχεις δουλειά», του λέω «ρε συ, έχεις σοβαρευτεί;» μου λέει «έχω σοβαρευτεί, αρραβωνιάζομαι με την Κυριακή, θα κάνουμε και ένα παιδάκι».

Το ερώτημα πως διεκόπη, αν όντως υπήρξε η συγκεκριμένη κύηση, παραμένει προς το παρόν χωρίς απάντηση. Ο συνάδελφος του δράστη, αναφέρει: «Μου είχε δώσει την εντύπωση να καταλάβω ότι ήταν έγκυος. Μου είχε πει ότι είναι κορίτσι. Εγώ εύχομαι να μην πεθάνει, να του δώσει ο Θεός άλλα 100 χρόνια, με αναπηρία 95% στον εγκέφαλο και το άλλο 5%, να είναι εφιάλτες στα όνειρά του».

Επίσης αποκαλύπτεται ότι 1,10 g/l ήταν η ποσόστητα αλκοόλ στο αίμα του δολοφόνου της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, όταν διέπραξε το έγκλημα. Σύμφωνα με το Mega, ο δράστης όταν την ακολούθησε ήταν μεθυσμένος και στη συνέχεια τη σκότωσε με το μαχαίρι.

Οι φυλακές Κορυδαλλού αρνούνται να δεχτούν πίσω τον 39χρονο γυναικοκτόνο

Σύμφωνα με το MEGA, το ψυχιατρείο στις φυλακές Κορυδαλλού αρνείται να δεχθεί πίσω τον 39χρονο γυναικοκτόνο της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους την 1η Απριλίου και κανείς δε γνωρίζει ακόμη που θα μεταφερθεί για να προφυλακιστεί.

Αυτό συμβαίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, γιατί όπως υποστηρίζουν οι φυλακές Κορυδαλλού δεν μπορούν να υποδεχθούν ασθενή που μόλις βγήκε από την Εντατική και το ΕΚΑΒ αναμένει εντολές σε ποιο εφημερεύον νοσοκομείο θα μεταφέρει τον 39χρονο.

Τελικά αποφασίστηκε η επιστροφή του 39χρονου γυναικοκτόνου στο Αττικό νοσοκομείο, από το οποίο είχε πάρει προηγουμένων εξιτήριο…

Σχετικά Άρθρα